Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2008-12-01 19:47:25 Baton temat economizera był wielokrotnie wałkowany. Zerknij proszę do tematów które znalazłam - może coś pomogą:
-> Economizer w E9 -> Economizer w Starlet ->Wyjaśnienia Bigelektrona nt. economizera Pozdrawiam! |
Baton_SL Corolla E9 Ruda Slaska | 2008-12-02 08:14:33 Z innego forum dowiedziałem się już gdzie to jest Jest to trzecie rozwiązanie. Jeżeli naprawię to to wrzuce foto i opisze co tam było Dzieki za pomoc pozdro |
akord5 Toyota auris 1.6/124 lubartow | 2008-12-05 20:39:06 Jeżeli świeci się pomarańczowa lampka,to ten czujnik który jest umocowany przy kielichu amortyzatora możę byc uszkodzony. Ja tak miałem w swojej. Membrana w czujniku była dziurawa ,a wtedy ten przewód z czujnika który leci do deski jest zwarty do masy i świeci się pomarańczowa lampka.Jak cię drażni pomarańczowy kolor odłącz ten przewód elektryczny od czujnika będziesz miał zieloną .
Ja nie mogłem kupic czujnika ,rozebrałem go i nakleiłem na membranę łatę z membrany od piły motorowej Trzeci rok i jest OK |
Baton_SL Corolla E9 Ruda Slaska | 2008-12-05 21:57:26 U mnie czujnik jest uszkodzony, prawdopodobnie tak samo jak u Ciebie W kazdym razie mam dojście do tych czujników za 50 zł więc jak co to można pisać na pm albo i nawet tu a przewód już odłaczyłem |