Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kess Forumowicz opel vektra CD VAUXH ... Sopot | 2009-07-07 19:40:54 mam problem z niewielkimi wgnieceniami na drzwiach zrobione na parkingu.Próbowałem jakoś po zdjęciu tapicerki sam to jakoś wypchnąć nie wyszło to za dobrze,może ktoś miał takie doświadczenie i coś rozsądnego podpowie.dzięki.
[ wiadomość edytowana przez: NAZAR dnia 2009-07-08 10:07:46 ] |
wyckosky Pełnoprawny Klubowicz Zafira B elblag | 2009-07-09 23:24:23 a ja mam ten sam problem i mysle ze bez lakiernika się nie obejdzie |
kess Forumowicz opel vektra CD VAUXH ... Sopot | 2009-07-10 17:02:51 Mam nadzieje że ktoś się znajdzie kto ma na to sposób słyszałem że są jakieś metody ale kto ijak to robią tego dokładnie nie wiem.Jest metoda polegająca na wgniataniu blachy na zewnątrz ale w jaki sposób tego niewiem.Poczekam cierpliwie. |
JanuszGnitecki Forumowicz OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2009-07-11 18:33:34 "Jeżeli wgniecenia są obłe i lakier nie popękał to podjedź do szklarza i poproś o największą przyssawkę do transportu szyb - taką z pompą podciśnieniową i spróbuj "wyciągnąć wgniota. Rzadko się to udaje ale nie masz nic do stracenia."
Nie zawadzi też dać na mszę w intencji naprawy blacharskiej bez blacharza. Może nie pomoże, ale i nie zaszkodzi |