Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Forest RegionAdmin 3.8l v6 POWER ;) Poznań | 2009-09-10 19:18:39 Jest sprawa
Potrzebne są nakrętki - wszelkiej maści (z kartoników od mleka, od napojów, oleju silnikowego...itd) - nakrętki MUSZĄ być plastikowe - potrzebuję tego "niewiele" a dokładnie to 3tony Tyle jest potrzebne aby zafundować pewnemu dziecku rehabilitację - firma recyklingowa zafunduje mu leczenie gdy ten dostarczy im tyle właśnie nakrętek - 3tony Jeśli jest to możliwe proszę o zbieranie i jak się zbierze "kupka" wówczas zamówię do Was kuriera po odbiór paczki (trzebaby to wrzucić w jakiś karton).. czyli NIC WAS TO NIE KOSZTUJE!! Akcję wspiera również BZ-WBK... Pozdrawiam i zachęcam do zbierania - jutro postaram się wrzucić dokładne info na ten temat. |
Kimi Forumowicz Omega A/Astra F/Omeg ... Poznań | 2009-09-11 00:04:55 Forest może nie uzbieram tony , ale wchodzę w to tym bardziej, że mamy do siebie "rzut beretem" .
|
maryjan (S) RegionAdmin Opel Corsa C GSI Stężyca piękna okolica==>Wa-wa | 2009-09-13 23:20:48 dokladnie jest tak jak pisze Maolat my tez zbieramy i przekazujemy szwagrowi ktory mi o tym powiedzial |
Forest RegionAdmin 3.8l v6 POWER ;) Poznań | 2009-09-14 11:11:40 a ja spotkałem się z tym dopiero teraz
tak czy siak - nakrętki zbieram |
Forest RegionAdmin 3.8l v6 POWER ;) Poznań | 2009-09-21 20:35:49 Nakrętki zbieramy dla Sebastiana - KLIK
Nakrętki mogę obierać od Was i dostarczać do znajomej, która je kumuluje u siebie i potem przekazuje mamie Sebastiana. Pieniądze nie są przekazywane w formie gotówkowej, za wszystko muszą być wystawiane faktury proforma i sponsorzy je po prostu opłacają. Można również wpłacać pieniądze na konto podane na stronie Fundacji Dzieciom "Zdążyć z pomocą". Pozdrowionka |
Slawekp Forumowicz Ascona C Wrocław | 2009-11-02 20:14:51 We Wrocku większość szkół podstawowych i gimnazjalnych zbiera te nakrętki już od dawna.
Poprzednio zbierali "uchwyty - kartoniki" te od herbaty Liptona. Zresztą czego by nie zbierali to nas nic to nie kosztuje a cel szczytny. |
Jaroslav Pełnoprawny Klubowicz Opel LUBLIN | 2009-11-04 23:50:39 też zbieram! mówiono mi, że ta akcja ma za cel nie wyrzucanie zakręconych butelek do kosza, chodzi o objętość, czyli generalnie ekologia - ekonomia. Kupno wózków, czy innego sprzętu lub forsa na operację podobno jest tylko pretekstem. O co by nie chodziło, jeśli tylko mogę pomóc robię to...
oczywiście gdyby zbierali kapsle to byłbym bardziej pomocny, znaczy wydajny |
Luz RegionAdmin Kadett C x3/Omega B/ ... Poznań | 2009-11-05 22:47:14 kurde, w poznaniu chyba o tym nie jest za głośno bo tylko przebąkiwania foresta słyszałem na ten temat, w żadnej szkole też dawno nie byłem bo nie biegam za piętnastkami od jakiegoś czasu i pewnie dlatego wypadlem z obiegu |
Slawekp Forumowicz Ascona C Wrocław | 2009-11-08 20:12:51 Luzik.
Jak mógłbyś biegać za piętnastkami skoro mówią do Ciebie "dziadku". Sory ale to niemożliwe z racji Twojego reumatyzmu, osteoporozy itd. ps. Sebastian tylko sie na mnie nie wkurzaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |