Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
syndoktora Klubowy Weteran Espero(było), Astra ... Sosnowiec | 2010-01-14 18:16:48 Witam, niestety kilka dni temu złamał mi się fotel kierowcy, a na śląsku nie ma oryginalnych foteli w dobrym stanie, znalazłem jednak fotele z astry F. Stąd pojawia się moje pytanie, czy będą pasowały bez żadnych przeróbek? |
Adam4302 Klubowy Weteran Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2010-01-14 18:53:12
Tak, będą pasowały. Jedynie kwestia klamry pasa bezpieczeństwa jest niewiadomą, z uwagi na napinacze w astrze F. ----------------- czasem tu zaglądam |
syndoktora Klubowy Weteran Espero(było), Astra ... Sosnowiec | 2010-01-14 19:54:20 Serdeczne dzięki, nareszcie ktoś kto potrafi odpowiedzieć konkretnie i precyzyjnie na zadane pytanie. |
syndoktora Klubowy Weteran Espero(było), Astra ... Sosnowiec | 2010-01-15 07:59:03 spawanie kosztuje tyle co wymiana foteli (a są w o wiele lepszym stanie niż te z espero), siedziałem w nich, nie jest najgorzej. Co mnie zdziwiło mają regulacje wysokosci jak w espero. [ wiadomość edytowana przez: syndoktora dnia 2010-01-15 08:01:43 ] |
syndoktora Klubowy Weteran Espero(było), Astra ... Sosnowiec | 2010-01-17 10:11:53 no i taborety już zamontowane , napewno mniej komfortowe i strasznie wysoko się siedzi, ciężko się przyzwyczaić. Był mały problem z montażem, wydaje mi się że mocowania są minimalnie szersze ale siła fizyczna czyni cuda . Żałuję że nie znalazłem w okolicy foteli z vectry A, ale jak się nie ma co się lubi, to znaczy że się nie ma mercedesa |