[K] chłodnice espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię chłodnicę do espero używaną silnik 1.5 16v skrzynia manualna potrzebna mi jest jak najszybciej. Super by było jak by się znalazła w okolicach powiatu mińskiego ewentualnie z Warszawy. Może ktoś zna szrot na którym mógł bym znaleźć taką część?

[ wiadomość edytowana przez: lajzak90 dnia 2010-02-01 20:25:31 ]

Kup sobie z allegro zamiennik - nowy, tani i dzialajacy jak nalezy. Pewnie z Warszawy tez sie uda, ew. kurier i nastepnego dnia masz u siebie

Cytat:
2010-02-01 20:05:18, lajzak90 pisze:
Kupię chłodnicę do espero używaną silnik 1.5 16v skrzynia manualna potrzebna mi jest jak najszybciej. Super by było jak by się znalazła w okolicach powiatu mińskiego ewentualnie z Warszawy. Może ktoś zna szrot na którym mógł bym znaleźć taką część? [ wiadomość edytowana przez: lajzak90 dnia 2010-02-01 20:25:31 ]

ok 160zł Racławicka 9 Warszawa
i to nówka

Cytat:
2010-02-02 17:54:06, Kula69 pisze:
ok 160zł Racławicka 9 Warszawa i to nówka

no interesująca oferta dzisiaj jeździłem w mińsku po sklepach i średnia cena wynosi ok 300 zł. Ręce normalnie opadają. A co to tej chłodnicy za 160 zł to czy to jest od nexii czy espero??? Bo nie mam czasu ani talentu na dopasowywanie wszystkiego

Cytat:
2010-02-02 22:44:26, lajzak90 pisze:
no interesująca oferta dzisiaj jeździłem w mińsku po sklepach i średnia cena wynosi ok 300 zł. Ręce normalnie opadają. A co to tej chłodnicy za 160 zł to czy to jest od nexii czy espero??? Bo nie mam czasu ani talentu na dopasowywanie wszystkiego

od nexii tylko z boku wkrecasz czujnik temp albo zaslepkę

Tylko zwroc uwage, zeby gorny krociec nie byl prosty tylko zgiety pod katem, jak w oryginale. Do zaslepienia dziury kupilem czujnik temperatury... Nie pamietam ile dalem, ale chyba cos kolo 5zl.

Cytat:
Tylko zwroc uwage, zeby gorny krociec nie byl prosty tylko zgiety pod katem, jak w oryginale. Do zaslepienia dziury kupilem czujnik temperatury... Nie pamietam ile dalem, ale chyba cos kolo 5zl.

a jaki dokładnie jest to czujnik??? wkręca się go po lewej stronie stojąc od przodu samochodu??

Przedmiot aukcji: chłodnica wody do samochodów:

DAEWOO ESPERO (90-99) – 1.5 8V, 1.5 16V, 1.8 8V, 2.0 8V

Chłodnica pasuje do samochodów z manualną skrzynią biegów, z klimatyzacją lub bez.

Wymiary rdzenia (bez obudowy): 635x378x23 mm

Stan: nowa, gwarancja 1 rok

Wysyłka: towar wysyłany jest w dni robocze firmą kurierską

Cena: cena podana na aukcji jest ceną brutto i dotyczy jednej sztuki towaru.

Faktura: wystawiana jest na życzenie, dane do faktury proszę wysłać na adres e-mail.

Kontakt: preferowana forma kontaktu - e-mail: rtsc@tlen.pl tel 793 789 906

Przed zakupem towaru prosimy zapoznać się dokładnie z wymiarami chłodnicy i z informacjami podanymi w zakładce "O MNIE"

symbol towaru: AL 11

to masz z warszawy cena 140 zl

Cytat:
to masz z warszawy cena 140 zl

widziałem tą aukcję niedawno już napisałem do tego kolesia maila, ale jutro pewnie jeszcze do niego zadzwonię bo jak przyjmuje w soboty to do niego podlecę osobiście bo i tak będę w warszawie.
Dzięki wielkie wszystkim za pomoc!

[ wiadomość edytowana przez: lajzak90 dnia 2010-02-04 22:50:35 ]

Cytat:
2010-02-04 20:43:13, bobek16 pisze:
Przedmiot aukcji: chłodnica wody do samochodów: DAEWOO ESPERO (90-99) – 1.5 8V, 1.5 16V, 1.8 8V, 2.0 8V Chłodnica pasuje do samochodów z manualną skrzynią biegów, z klimatyzacją lub bez. Wymiary rdzenia (bez obudowy): 635x378x23 mm Stan: nowa, gwarancja 1 rok Wysyłka: towar wysyłany jest w dni robocze firmą kurierską Cena: cena podana na aukcji jest ceną brutto i dotyczy jednej sztuki towaru. Faktura: wystawiana jest na życzenie, dane do faktury proszę wysłać na adres e-mail. Kontakt: preferowana forma kontaktu - e-mail: rtsc@tlen.pl tel 793 789 906 Przed zakupem towaru prosimy zapoznać się dokładnie z wymiarami chłodnicy i z informacjami podanymi w zakładce "O MNIE" symbol towaru: AL 11

nowa już zakupiona właśnie z tej aukcji którą podał kolega bobek16. Sprzedawca naprawdę równy koleś zaślepił mi otwór na czujnik polecam go wszystkim. Ogłoszenie jest już nie aktualne