Paliwko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wybaczcie ze zadaje takie glupie pytanie ale jakie paliwo lejecie do swoich esperakow (mowa o benzynie). Ja osobiscie leje 98 ale z tego co widze wiekszosc znajomych w swoich samochodach leje 95. I tu wystepuje kolejne pytanie czy jak bede chcial zalac 95 a w baku mam 98 to czy nic sie nie stanie? Pzdr.

ja leje zawsze najtansze jakie jest w okolicy 95
nigdy zadnego problemu nie miałem(przewaznie najtansze mam na Orlenie)

...

Popieram wniosek z innego wątka ! - do żółtych wyłącznie... strzelamy!!

/do skutku! - póki nie pójdą po rozum do głowy i nie zaczną zadawać choć odrobinę NORMALNIEJSZYCH pytań !/

podobno nie ma głupich pytan

Cytat:
2010-06-27 13:16:59, pawel12356 pisze:
podobno nie ma głupich pytan

tak samo jak nie ma brzydkich kobiet

Cytat:
2010-06-27 11:54:22, michal229 pisze:
Wybaczcie ze zadaje takie glupie pytanie ale jakie paliwo lejecie do swoich esperakow (mowa o benzynie). Ja osobiscie leje 98 ale z tego co widze wiekszosc znajomych w swoich samochodach leje 95. I tu wystepuje kolejne pytanie czy jak bede chcial zalac 95 a w baku mam 98 to czy nic sie nie stanie? Pzdr.

Boże... nawet ja nie zadawałem takich pytań będąc kilkadziesiąt dni na forum....Popieram - strzelać do żółtych ale SELEKTYWNIE

Cytat:
2010-06-27 13:22:28, bogdan1 pisze:
tak samo jak nie ma brzydkich kobiet

tylko czasem wódki brakuje

Cytat:
Ja osobiscie leje 98

Jak będziesz sprzedawał to koniecznie o tym napisz w ogłoszeniu.

juz dowartosciowani?

Cytat:

Espero jeśli mnie pamięć nie myli fabrycznie jest ustawione na etylinę 92. Dopiero po małej przeróbce można sobie przestawić na 95, więc po kiego grzyba lać 98?

O i o taka odpowiedz mi chodzilo dzieki bardzo Robercie

Espero bez przeróbek jeździ nawet na 100ileśtam oktanowym gazie ;p

(ale broń Boże nie tankuj gazu do baku )

PS Oczywista że ta przeróbka to zworka która już była wałkowana nie raz Osobiście ja miałem ale nie było lepiej niż standard więc wypiąłem. Wg ojca spalanie przez zworkę wzrosło ale możliwe że to psychika podziałała tak, że człowiek mocniej gaz deptał ;p

Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: seboos dnia 2010-06-27 19:01:19 ]

michal229, nie przejmuj się , oni tak zawsze i do każdego nowego. Nie trzeba się zrażać, tylko przyzwyczaić.

Cytat:
2010-06-27 20:08:18, Gacolot pisze:
michal229, nie przejmuj się , oni tak zawsze i do każdego nowego. Nie trzeba się zrażać, tylko przyzwyczaić.

A skąd ty to wiesz?
Wkręciłeś po plecach moda i ominęła cię fala

Dementuję
Dzięki znajomościom z modem ominęła cię fala

[ wiadomość edytowana przez: JaRabbit dnia 2010-06-27 20:14:54 ]

Cytat:
2010-06-27 20:08:18, Gacolot pisze:

Nie tak całkiem zawsze i nie do każdego

A może by tak poznać chociaż podstawowe dane technicze auta, którym się jeździ ?! , czy może te kilka linijek tekstu to też ponad siły inteligencji roczników około_80-tych ?? To już pewnie lepiej się ośmieszać pytaniami, które nawet w "milionerach"przy pierwszym kroku wstydzili by się zamieścić /

Cytat:
2010-06-27 21:27:33, bogdan1 pisze:
czy może te kilka linijek tekstu to też ponad siły inteligencji roczników około_80-tych ??

ej ej ej

A co do benzyny to po wyciągnięciu zworki na 92 oktanach (na ukrainie tankowane) jeździ tak samo jak na 95 ze zworką

Pozdr.