Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Piotrek42gv 125p/126p Nałęczów k/Lublina | 2012-03-09 22:17:30 Witam z racji że mam parcie na inne auto nosze sie ze sprzedaniem mojego druciarskiego 125p. Auto dobre na treningówkę. Zrobione w nim jest:
-Buda połatana może nie rewelacyjnie ale bez dziur. Niech sie wypwiedzą Ci co widzieli. - Silnik seryjne 1,5 głowica splanowana po same zawory lata tylko na LPG mogę zrobić go na paliwie 2h roboty i gotowe. Oczywiście na baku z trabanta w bagażniku bak wyspawany całkiem fajnie. Silnik ma moc ogólnie jak to OHV wydaje dziwne dźwięki ale zapierdala daje gwarancje że siadasz i jedziesz gdzie chcesz zalany LUBRO 20w/50 - zawieszenie przód sprężyny polonez truck cięte 2 zwoje szpilki w kołach 2 lata temu zrobione działają podobno zdaniem innych średnio dla mnie jest ok Z tyłu resory z poloneza 3 pióra wyklepane na 13cm chyba już nie pamiętam. - hydrołapa hand made - 4,55 zaspawane może troszkę wyje ale bez przesady - butla gazowa 60 albo 80 wazna do 2017r - hak i gaz w dowodzie - pomalowany latem 2011 na popielaty - lusterka engelmany - przegląd do grudnia oc do sierpnia - wiele dziwnych modów których nie pamiętam - fotel pasażera seryjna pufa kierowcy kubeł bimarco C w ładnym stanie czarny - kierownica Rajd obszyta skórą też hand made - hebel i dodatkowe zegary to jest ładowanie i ciśnienie oleju palony z przycisku - dodatkowy wentylator przed chłodnica - luz na prawej zwrotnicy dokładam nową - cena 1600zł Tutaj temat o tym drucie wszystkie ślady dzwonu będą usunięte na dniach wiadomo pomalowane itd [ wiadomość edytowana przez: Piotrek42gv dnia 2012-03-09 22:19:38 ] |