Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Canonman 2 x Fiat 125p Jelcz-Laskowice | 2012-11-14 21:20:13 Witam,
Nazywam się Canonman. Poniżej opisuję mój samochód, który odkupiłem od pierwszego właściciela po 42 latach posiadania. W moim posiadaniu samochód jest już ponad rok - czyli liczy sobie 43 lata. Fiat zakupiony został z fakturą zakupu z POLMO-BEHAMOT z marca 1969 i książką serwisową od pierwszego właściciela. Autko jest w stanie prawie oryginalnym [tylko pas przedni wczesno MR-owy (lekka stłuczka w 1980r)]. - Kolor 602 - pierwszy lakier - Blacharka zdrowa w całości podwozie też - Lampy przednie CARELLO - Lampy postojowe i migacze ALTISSIMO - Lampy tylne ALTISSIMO - Idealnie zachowane wnętrze (czerwona tapicerka) - Idealne chromy - Wszystko działa jak w nowym (np. lampki pod maską w komorze silnika) - Dorobiony pstryczek świateł awaryjnych w zaślepce na radio - Nie był robiony remont silnika tylko bieżące naprawy eksploatacyjne - Przebieg wg. poprzednika to ok. 180-190tyś. - Całe życie garażowany - Konserwowany regularnie co 2 lata Samochód jeździ niesamowicie płynnie, nie słychać silnika na wolnych obrotach, wrażenie jakby zgasł . Biegi wskakują idealnie... Aż nie chce mi się z niego wysiadać... Do Fiata dostałem w cenie trochę części fabrycznie nowych np. dwie atrapy z okularami, zderzak tylny, kły i trochę części mechanicznych jeszcze zapakowanych w oryginalne opakowania FSO Aktualnie samochód został poddany lekkiej renowacji. Został wypolerowany lakier oraz odnowione felgi. Zakupiłem komplet opon diagonalnych Stomil 5,60"S-13 nigdy nie używanych. Aktualnie samochód prezentuje się całkiem przyjemnie. Poniżej zamieszczam kilka fotek: |