Jestem tu nowy to też chciałem na początek przywitać wszystkich użytkowników forum. WITAM
przechodząc do sedna sprawy kupiłem we Francji TOYOTE corolle e11 2.0 d4d rok 2000, ale bez kluczy. I teraz mam pytanie jak w temacie czy jestem ją wstanie zapalić bez kluczyka, konkretnie chodzi mi o ominięcie imo. W serwisie powiedzieli że mogą dorobić kluczyk ale go nie zakodują nie mając jakiegoś klucza do tego samochodu, ponieważ nie maja bazy danych kodów imo. Wiem że będę musiał do celowo kupić tzw. komplet startowy, czyli zamki stacyjkę komp. imo i oczywiście do tego kluczyk. Ale zanim wydam na to parę stów chcę zobaczyć czy ten silnik działa.
Jeżeli któryś z użytkowników ma taką wiedzę i zechce się nią podzielić będę bardzo wdzięczny pozdrawiam.
Litr benzyny wlewasz do butelki zatykasz stara szmata podpalasz i rzucasz w kierunku auta ...nie bylo przypadku zeby ktory nie zapalil benzynowy czt diesel ,nawet nie musi miec silnika.
A powaznie to bez klucza nie uruchomisz.
Sposób dość radykalny ale faktycznie skuteczny.
Ma w takim razie jeszcze jedno pytanie czy bardziej opłaci się kombinować z usunięciem imo u jakiegoś hakera czy po prostu kupić zestaw startowy??
Pozdrawiam
2013-02-17 08:23:44, Andrzej83 pisze:
Sposób dość radykalny ale faktycznie skuteczny. Ma w takim razie jeszcze jedno pytanie czy bardziej opłaci się kombinować z usunięciem imo u jakiegoś hakera czy po prostu kupić zestaw startowy?? Pozdrawiam
Najprosciej i najtaniej kupic zestaw startowy zwazywszy ze i tak potrzebujesz klucza zamkow i stacyjki.