Naprawa auta w serwisie toyoty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Opiszę mój przypadek naprawy blacharskiej toyoty ku przestrodze i rozważeniu znalezienia pewnego warsztatu.
Do wymiany były drzwi po niewielkiej kolizji Auto oddane w Warszawie AL. Krakowska SERWIS TOYOTA z myślą że nie będzie problemów i tu niespodzianka Wymiana drzwi trweała 10 dni Auto otrzymałem i okazało się że jest niedbale poskładane pourywane zaczepy spinki odpadające listwy . Samochód oddałem do poprawek a chłopaki popodklejali listwy taśmami dwustronnymi które po tygodniu puściły a do tego na lakierze jest mnustwo śmieci i niedopolerowane odcinki lakieru po cieniowaniu. NIe oceniam samego serwisu PRESTIGE AUTO bo samo przyjęcie i zajęcie się sprawą jest sprawne tylko zastanawia mnie kto partraczy tak naprawę bo auto nie jest naprawiane na miejscu tylko gdzieś jeździ i zastanawiam się czy nie jest to przysłowiowy Pan Kaziu i jego stodoła która robi za lakiernie.
Moje przygody pozostawiam do indywidualnej oceny wszystkich poszukujących dobrego warsztatu.

Nie czepiaj się Pana Kazio z garażu, bo to jest kwestia fachowości lakiernika - ja mam sprawdzonego gościa, który robi w przysłowiowym garażu i jest mega profesjonalny, w ASO takiej jakości malowania nie uświadczysz ...

prestige auto to nie serwis aso toyoty.gdyby nazywaliby się prestige ouality to co innego

Alien Obcy napisałem "PRZYSŁOWIOWY" i nie czepiam się lakierników garażowych bo wiem że są tacy po których robocie trudno zobaczyć że było coś robione więc jak możesz to nie łap mnie za słowa POstawiłem na serwis autoryzowany ponieważ nie chciałem szukać ponieważ auto było mi pilnie potrzebne i wydawało mi się że tam jest większe prawdopodobieństwo rzetelnej naprawy. A opinie podaję forumowiczom po to by właśnie zastanowili się jak będą potrzebować naprawy czy czasem nie wyszukać dobrego "garażu" albo i słabego bo jak mają pomalować po łebkach i jedni i drudzy to przynajmniej jedni będą tansi. A teraz już wiem. że ASO można sobie darować chyba że auto jest na gwarancji
Co do tego czy jest to ASO salon i serwis Toyoty to kolega xerxes niech sprawdzi w internecie "salon toyota al. Krakowska Warszawa" mnie wydaje się że raczej napewno jest .

wykonanie jakiejkolwiek naprawy nie jest kwestią tego gdzie jest wykonywana-aso czy garaż-tylko CZŁOWIEKA KTÓRĄ JĄ WYKONUJE ,"koleś" w pięknym , wielkim ASO ze złotymi klamkami może spierdzielić robotę tak że ręce opadają a portfel staje się lżejszy jakby go napompowano helem, a "koleś" w garażu tarzający się po zolu ale z ZAANGAŻOWANIEM odpierdzieli Ci furmankę na cacy. Lecz z drugiej strony ASO ma dużo informacji ,instrukcji jak co zrobić żeby było dobrze i tu jest plus. Zbawieniem dla autka jest zaangażowany człowiek w ASO-ciekawe czy tacy są???

allk - swoją frustrację trzeba było rozładować jak odbierałeś swoje auto - nikt się Ciebie nie czepia