Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kaluran Legnica | 2016-04-01 15:35:34 Witam, zastanawiam się nad zakupem radyjka podanego w tytule . Moje pytanie może się dla wielu z Was wydać zabawne, jednak jestem w tym kompletnie zielony i wole zapytać zanim wyrzucę pieniądz w błoto.
Aktualnie używam fabrycznej Aury, po wyciagnieciu jej i obserwacji tylnego panelu zaobserwowałem, że znajduje się tam 1 wejście z bolcem prawdopodobnie służący do łapania fal radiowych, oraz 2 kostki. Natomiast widząć zdjęcie Kenwooda widzę, żę tej "bolca" już nie ma wbudowanego, oraz kostka jest tylko jedno. Czy radio będzie kompatybilne z moim Leonem? "Specjalista" ze sklepu rtv euro agd twierdził, że tak, jednak jakoś mu nie ufam, nie wydawał się być osobą pojętną w tej sprawię. Poniżej zamieszczam zdjęcie tylnego panelu kenwooda. null Z góry dziękuję, Pozdrawiam |
Bialy (A) wawa | 2016-04-01 21:57:45 Zapewne jest inne gniazdo antenowe czyli musisz się zaopatrzyć w redukcję anteny samochodowej czyli: przejściówki
Co do podłączenia samego radia pod instalację to w Kenwodzie musi być kostka/redukcja - kostka fabryczna -> ISO. Instalacja samochodowa musi być zakończona kostkami ISO i wtedy spinasz jedno z drugim. redukcje Kenwood ----------------- --- Biały --- ten zły admin |