Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tomi150 Megane 3 cieszyn | 2018-06-19 06:26:45 super strona z tymi rozmiarami, dzięki |
Ravdarka Rav 4 II Wawa | 2018-06-25 22:08:51 Też brałem pod uwagę Anzio Light - 5 lat gwarancji, polski producent!
Ostatecznie kupiłem Enzo W - o wyborze zdecydował jedynie wygląd: przymierzyłem oba modele wirtualnie i dla SUV-a Anzio wydały mi się zbyt delikatne. Zaznaczam, to bardzo subiektywna ocena. Zaskoczyła mnie obsługa (kupiłem w tym samym serwisie) Rano zadzwonił przedstawiciel, zapytał o model samochodu, rocznik i takie tam - zanim zdążyłem powiedzieć, że chciałem sam do nich dzwonić aby ustalić jakie nakrętki dobrać (wykończenie, długość gwintu) powiedział, że w przesyłce będą już nakrętki, ba, nawet pierścienie centrujące! Wow, można? Co do starych felg, to jeszcze pomyślę. Znalazłem lakiernię proszkową, której właściciel nie zaczyna rozmowy od ceny wyjściowej i nie nadużywa zwrotu "to zależy" - ze świecą szukać ale chyba dam spokój z regeneracją. Uwzględniając, że większość wykona podobny tok rozumowania jak my, to nie mam szans na ich sprzedaż. |