Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2005-01-17 23:10:32 tak jak pisał CzapCzap czyli to czy nie bierze oleju!! Poza tym to jakieś burchle rdzy (u mnie rocznik 94 i niestety się pojawia) no i czy niebyła jakos bita co ma teraz jakiś skutek(chociaż piszesz że jest bezwypadkowa). Pali dosyć mało około 7 litrów (ja osobiście od razu zakładałbym gaz którego pali w zalezności jak wyregulujesz. mi pali 9-10 litrów). Z zawieszenia to u mnie najczęściej padaja drązki stabilizacyjne (około 50 zł za sztuke zamiennika) ale to jak jeździsz po bardzo dziurawych drogach A pozarym to fajne rodzinne auto, przestrzenne, całkiem dynamiczne (chociaz silnik 1.6 jest spoko ale jak lubisz szyko i bardziej dynamicznie pojeździć to zastanów się nad jakimś 2.0 ) Poczytaj jeszce tutaj i tutaj
poszukaj jeszce w archiwum bo jest tego troszke Pozdrawiam i zyczę udanego zakupu [ wiadomość edytowana przez: rsuhy dnia 2005-01-17 23:17:25 ] [ wiadomość edytowana przez: rsuhy dnia 2005-01-17 23:20:27 ] |