Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-04-01 23:17:22 Uprzejmie informuję, że /po krótkim pościgu / dnia 01.04.2004r o godz.21,40-22.00 , w Katowicach /parking podziemny „Auchan”-sektor „C’/, odbył się kolejny KSB czyli „Katowicki Spot Błyskawiczny”.
2 Klubowe Esperaczki /Katowice górą! /+Adminek /Chorzów City/ , który „nadział” się nas również absolutnym przypadkiem. Po raz kolejny stwierdzam, że to niezwykle sympatyczne wrażenie spotkać Klubowych kolegów , nawet tak przypadkiem P.S. Proszę o ujawnienie się tajemniczego klubowicza z uśmiechniętą facjatą na Klubowej ulotce, która znalazła siem za moją wycieraczką na parkingu Makro 10 minut przed „zlotem”!! –mało brakło a byłby czwarty w grupie ?!! Pozdrowionka dla Wszytkich!! |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-04-01 23:20:19 akurat mnie tam nie było chyba ze mój ojciec sobie jaja roi musze go popytac. Jutro bede znowu na korfantego ale nie wiem w jakich godzinach bo musze jeszcze poldka doprowadzic do porządku)) |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-04-02 20:47:25 Ja chetnie przyjade ale czy reszcie odpowiada termin? kule bede musiał esperaka umyc hehe ale narobiłem szumu z tym zlotem prawie kazdy slązak co ma gg dostał ode mnie wiadomosc , niestety wypisałem date 4.04 |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-04-03 01:47:59
Przypomniałem sobie właśnie mój piewszy "namacalny" contact z naszym Klubem -na parkingu Carrefour w K-cach, dawnooo, dawnooo temu....Grzegorz 20CD włożył mi za wycieraczkę ulotkę..ze słowami "He he! to ja Grzegorz...." i narysowaną uśmiechniętą facjatą - jak mogłem zapomnieć! Jak widać mijamy się konsekwentnie i miło |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-04-13 12:25:30 Tak ni stąd ni z owąd wracam do tematu.../to wynik pozlotowych przemyśleń poświątecznych /
Proszę o podpowiedź !- Kto w Katowicach jeździ granatowym Espero z napisem na kufrze „ROSE” „100” i szyberdachem?? Imię proszę i inne dane też! ...miałem wrażenie, ze to Tomek z ‘Tauzena”/?/ ale już niczego nie jestem pewien ! Wesołego poŚwiętach Panowie!!! Trzymajmy się pogodnego nastroju!! |