OT ... glupek jezdzacy maluchem.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie obrazajac nikogo , ale jak mozna byc takim.......
Tytuł strony1
Tytuł strony2

Koles napawde ma problem, ale powiem szczerze ze nigdy przy takiej szybkosci nie redukowałem do 2, i na serio nie wiedzialem ze objawem takiego manewru jest takie zachowanie auta, az sprobuje Ale najlepsze było z tą katapultą babci
Pozdrawiam i naprawde warto tam zajrzec

Ale kretyn dawno sie tak usmiałem

Co za gość!!!
Aż się nie chce wierzyć, że koleś naprawdę jest aż tak ułomny

Oj dawno, dawno się tak nie uśmiałem

Nie każdy miał od młodych lat styczność z motoryzacją czy interesował się nią - takiemu trzeba pomóc a nie napierdalać się z niego .

"nadeptuje hamulec, zakręca, nadeptuje odkręca i tak w kółko"
to zdanie dzis rządzi!! mam je w gg na opisie!!
panowie..przecie on sobie robi jajca..ale dość prymitywnie i kiepsko...nie czytal;em nawet odpowiedzi..przyznaje sie ..a dlaczego?? no czoz moge wyjasnic
niech jeszcze cos popracuje i wymysli cos zabawnego. żal mi tych co sie wkurzają i mu tłumaczą..bo dali sie nabrac...
popatrzcie chocby na jego nick...
no i nadeptuje
nadeptuje rulez!!

No chyba że jaja sobie robi to wtedy tylko .

Buahahahhahah nie moge fajne tylko trzeba mu było odpisać że np z czwórki na jedynkę się redukuje i dopych butem

Widze, że podśmiewacie się z forum którym się opiekuję...

Smiejecie się... ale ten koleś poprostu dostał prawko 7 dni temu i jak widać nigdy wcześniej nie miał styczności z autem. Nauczyli go na kursie, ze przed skrętem wrzuca się 2 bieg... - czyli redukuje z 3, bo zapewne niejechał nigdy "L" szybciej niż 60km/h i najprawdopodobniej tylko po mieście. Nie ma doświadczenia więc polega na tym co wkuli mu do głowy nauczyciele...
ja za uważam, ze wine za coś takiego ponoszą szkoły jadny i kulawy system uczenia...

Ciekawe czy Wy odrazu po zdaniu na prawko byliscie mistrzami kierownicy

jak dla mnie to zwykla prowokacja tego kolesia. nie czytalem calego, wystarczy dwa jego posty. mcqueen nie mow tylko ze to co napisales o tym kolesiu to prawda. troche nie chce mi sie wierzyc w to co ten koles opowiada.

To są moje odczucia zakładając, że koleś mówi prawdę.
Jeśli gada głupoty, i kłamie, to takich rzeczy szkoda komentować...

na moj gust to koles robi a ludzi frajerow. jeszcze ten tekst ze cos tam babcia to juz wogole mi nie pasi i ostro smierdzi sciema.

...

sory za tą przerwe, ale dopiero sie z krzesłem z podłogi pozbierałem
To jest poprostu nie możliwe żeby ktoś był taki ułomny - nie zmieściłby się ze swoim zespołem do tego malucha. Gdyby to była prawda to koleś jeśli nawet by jeszcze żył to na pewno nie byłby w stanie pisać na klawiaturze .
Ciekawe co by zrobił jakby mu ktoś napisał żeby przy redukcji z IV na I lewą nogą trzymał hamulec a prawą szybko na zmiane naciskał gaz i sprzęgło kilka razy .
Ja chce jeszcze

Ludzie przecież ten koleś na 100% sobie jaja robi...
Tekst w stylu przekręcam rozrusznik i trzymam tak dłużej bo odgłos wydaje jak turbo...
Ktos jeszcze wierzy że trzeba mu pomagać?

Ja juz napisałem.
To jakis starszy koles któremu sie nudzi !!!!!
Nie wie mczym sie podniecac on udaje a wy sie nabieracie i koles ma polewke .......

Cytat:
CZUCZU Wysłany: 2003-10-22 17:51:32

Ja juz napisałem.
To jakis starszy koles któremu sie nudzi !!!!!
Nie wie mczym sie podniecac on udaje a wy sie nabieracie i koles ma polewke .......

Dokladnie !!! chociaz nie powiem bo usmialem sie z chlopaczka strasznie

Cytat:
2003-10-22 16:54:43, MCQUEEN pisze:
Widze, że podśmiewacie się z forum którym się opiekuję...

Smiejecie się... ale ten koleś poprostu dostał prawko 7 dni temu i jak widać nigdy wcześniej nie miał styczności z autem. Nauczyli go na kursie, ze przed skrętem wrzuca się 2 bieg... - czyli redukuje z 3, bo zapewne niejechał nigdy "L" szybciej niż 60km/h i najprawdopodobniej tylko po mieście. Nie ma doświadczenia więc polega na tym co wkuli mu do głowy nauczyciele...
ja za uważam, ze wine za coś takiego ponoszą szkoły jadny i kulawy system uczenia...

Ciekawe czy Wy odrazu po zdaniu na prawko byliscie mistrzami kierownicy

MCQUEEN, moze on poprostu kupil prawko??, na egzamine tez trzeba sie wykazac jakimis uniejetnosciami, tak poza tym
pare osob ma chyba racje z tym ze koles sobie jaja robi

ahhaha koles niezla scieme wali (chyba ze jest taki glupi) nie normalnei dobil mnie jeszcze z tym kluczykiem to juz wogole achhhhh szkoda slow hahahahahaha

nie mam nic do powiedzenia na temat

no to dobrze, że chociaż nie wszyscy z was dali się nabrać za to wzbudził koleś /notabene znany większości fnf / niezłą burzę. gdyby tylko momentami ciut pohamował swoje poczucie humoru, to mogłoby wyjść całkiem realistycznie