Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2004-06-24 10:16:00 kilka slabej jakosci fotek z remontu mojego kancika. juz jest przygotowywany do malowania powoli. wkoncu bedzie ladny chyba )
klik klik plik plik... bez zderzaka wyglada pieeeeknie!! szkoda ze pyty scigaja. pozdrowionka!!!! |
Poramancza F&F MEMBER 125p jaworzno | 2004-06-24 10:52:03 oby elvis wrocił i nadal był królem,
pozdrawiam |
mountez F&F Sympatyk | 2004-06-24 11:18:38 respect
a jakie beda barwy? |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2004-06-24 12:52:20 hehe elvis zawsze byl krolem.
kolorek bedzie ciemno czerwony, tzn mam taka nadzieje )) |
Hycelius e38 740, e34 m5 Poznań | 2004-06-24 13:26:19 Oglądałem te fotki.To ma być remont? Dlaczego nie kupiłeś nowego błotnika i pasa przedniego tylko 2kg szpachlu.Przecież to nie jest drogie. |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2004-06-24 14:02:49 Owszem Hyceliusie błotnik nie jest drogi, ale te błotniki z każdej serii są inne... spasowanie takiego błotnika odpowiednio jest tragedią, a poza tym zawsze wyjdzie niedoskonałość i zdarza sie, że dopiero wtedy 3eba nawalić szpachli...
Pamiętaj to jest DUŻY FIAT... A w nich niestety nie ma spasowania Pozdrawiam |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2004-06-24 14:04:34 no niestety chcialem kupic przedni blotnik (bo pas jest ok) ale wszystko sie tak zlozylo (brak czasu - egzaminy, totalny brak kasy) ze jest jak jest.
btw tam nie ma wcale tak duzo szpachli jakby sie wydawalo. |
Janek_125p F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 125P Pavulon Team :D | 2004-06-24 14:23:25 Wujek - Kajtek już nie przesadzaj, że wszystko jest takie tródne do spasowania Nie powiem że częsci do 125p to ideał pracy rzemieślniczej ale da się zrobić i bez szpachli .
Nom ale jeżeli chodzi o Goorka nom i brak czasu i kasy to spoko rozumiem . Wiadomo nie ma jak szpachla . Nom ale remoncik spoko, wszystkie ogniska rdzy zlikwidowane OT:Jakoś u Ciebie ładniej to wygląda niż u mnie |
Janek_125p F&F Wolny Słuchacz :) Fiat 125P Pavulon Team :D | 2004-06-24 14:33:11 Maskekk nom masz w 100% racje tylko taki mały szczegółik jeszcze ... Już wcześniej były z tym pióra choćby nasz kolega co ma Pickup-a Wiktor miał wszystko zrobione bez ostrych krawędzi ale mimo to musiał założyć zderzaczek. (Fakt że nie włożył seryjnych tylko ja to nazywam imitacje ) Chodzi też o to czy samochód był homologowany ze zderzakami czy też nie.
A najwiecej zależy na jakiego gościa trafisz.... jak będzie spoko pies to jeszcze tylko popyta się co porbiłes przy furce.. tylko takich już jest jak na lekarstwo.. |
Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2004-06-24 14:37:46
No to Janku nie mówie, że nie da sie bez szpachli, ale trudno jest wpasować ładnie błotnik do DFa, i czase jeżeli stary błotnik jest w niezłym stanie to lepiej go troche poszpachlować niż rzeźbić z niewiadomym skutkiem Pozdrawiam |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2004-06-24 15:04:02 No goorek mam nadzieje ze to bedzie prawdziwy Bandyta
Sam bedziesz malował czy dajesz do lakiernika? |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2004-06-24 15:12:19 Pozatym goorek lubi sobie posmigac bokiem wiec chyba nie ma sensu piescic furki na "mucha nie siada" bo wiadomo jak to jest z rajdowkami, tu stuknie, tu sie przytrze i zakurzy itp. |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2004-06-24 15:42:51 Fajnie ze Tobie idzie jakos ten remont bo ja to sie zebrac nie moge do ratowania swojego auta Myslales moze o pozbyciu sie bocznych listw ??? Bo chyba fajniej tak wyglada fiacik a klasyka z niego to nie bedziesz robil Widze z bocznych kieronkow sie pozbywasz (tez mam takie plan ) No i wogole koncz szybko i zakladaj biale klosze na przod
Powodzenia i pozdrawiam |
Twarog F&F Sympatyk Fiat 125p/Opel Omega Kobyłka | 2004-06-24 22:59:27 a Ze zderzakami to nie jest tak ze zderzak musi byc jesli tylny zwis jest wiekszy niz (chyba ) 60 cm czy jakos tak czy mi sie cos pokiełbasiło w tej małej główce??
Ja ostatnio taz jezdze bez tylnego zderzaka ale to kontroli jeszcze nie miałem chociaz psy juz za mna jechały nie raz pozdrówka |
M-U-S-T-A-N-G BMW E32 Kraków | 2004-06-24 23:58:07 Noo Goorek przygotowania niezle...z niecierpliwoscia czekam na efekty pozdroowka |
Galus Fiat 126p Gostyń | 2004-06-25 00:44:19 Witam.Widze ze Fiacik rozebray do gola i porzade przegladniety, wszystji ognioska rdzy zlikwidowane.Super.Czekam na efek koncoy.Pozdro |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2004-06-25 12:04:51
no wlasnie o to chodzi))
do lakiernika idzie, tzn juz jest bo ja sam tego nie robie bo to dla mnie czarna magia ))
listwy na bank zostaja, bo mi sie podobaja )))) co do kierunkow moj kant jest 1980 r. i wtedy nie bylo bocznych kierunkow biale klosze beda bankowo ) btw ile dales za zarowki i to jakies philipsy czy co??? planownay koniec ----> 15 lipca. ajjjjjjjjjjjjjjjjjjj )) |