EU a mandaty?!?!?!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hejo wlasnie wcozraj dosatlem mandat w Enschede (Holandia) za parkowanie be wykupienia sobbie bileciku (nie wiedzialem ze w czwarte po godzin 8 wieczorem trzeba wykupic bo sa sklepy dluzej otwarete) i mam pytanko wiecie jak to jest ze sciagalnoscia takich mandatow?!?!?!? Tzn czy oni w ogle maga mnie namierzyc, ile maja na to czasu no i jakie sa ewentualnie odestki?!?!?!?
DOSTLEM 50EURO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I kto za to zapalci, pan placi? pani placi? czy ci panstwo placa? :////

Za te kase to msm super zamek centralny pluc kila fajnych pierdol ://
I kto za to zpalaci? -> Holender jasny? ; )

THNX

ale dostalem mandacik do domu czy tam na miejscu??
Zapewne Cie namierza Gandziameny : P

Pewnie dostal za wycieraczke z tego co sie orientuje moga cie scignac nawet w Polsce (wysla wezwanie poczta) i maja na to chyba z 5 lat :/

a ja dzis zapłaciłem 20E "in bar" bo na 7 w AU jechałęm 122 :/

a z bardziej podobnych do Twoich doświadczeń to w marcu 2004 dostalismy 2 mandaty (2 autka) za szybkę w Innsbruku za parkownie zbyt długie i jak na razie cisza......

Dwa lata temu dostałem mandat w Hof za parkowanie i dotej pory też jest cisza.........

hehe no to widze ze ja tez chyba mandatu nie dostalem bo on byl za wycieraczka a raczej chyba go z tamtad wywialo .... Poza tym to nie ja go dostalem tylko moja wycieraczka buhahaha