Spot knajpiany grupa stolicznaja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
niedługo zaczyna się sezon spotowo/wycieczkowo/krajoznawczy. proponuję spotkanie w knajpce w celu ustalenia strategii na ten rok. co chcemy robić, w jakiej formie, gdzie i za ile. Sympatycy i Przyjaciele mile widziani, wręcz porządani.

może 6 MARCA w galerii BestMAll o godzinie 12.00 na prakingu podziemnym (w prawo i w prawo). skoczymy na górę do strefy kawiarnianej i spokojnie pogadusiemy. jak ktoś będzie miał chęć możemy połączyć z innymi atrakcjami.

na marginesie dodam że z Kolibrem planujemy na maj/czerwiec weekendowy wypad nad Narew, ci co byli wiedzą gdzie.

narew przepływa nieopodal Warszawy i Białegostoku może zdradzisz okolice gdzie się wybieracie

Ja się zawsze chętnie spotkam . Super pomysła masz Góralu.
Tylko dlaczego czekać aż do 6 marca... można wcześniej, w tygodniu, wieczorkiem na ten przykład.

A Narew... bajka . Łódka, ryby, grill, namioty itd... fajnie.

oooo widze ze Narew bedzie grana.... uuuu juz mi sie podoba :]
NO postaram sie wpasc na spotkanie "organizacyjne"

dobry pomysł Góralu,spotkamy się pogadamy,może coś ustalimy.spotkanie nad Narwią w okolicach Półtuska,jak rok wstecz.

Witan

Postaram się pojawić skoro zapraszają

ja też chciałbym się dowiedziec jakiśszczegółów dotyczących
spotu.

To najpilniej strzeżona tajemnica klubowa... szczegółów dowiesz się na krótko przed spotkaniem; pamiętaj, aby potem niezwłocznie zniszczyć wiadomość; spalić komuter, czy takietam

I nigdy tej tajemnicy nie wyjawić!!! Nawet gdy będziesz torturowany bądź będzie Cię uwodzić piękna kobieta!!

panowie, bez jaj
jeśłi chodzi o najbliższy spot informacyjny to spotykamy się 6 marca o godzinie 12 na parkingu podziemnym galerii bestmall na Powsińskiej. zjeżdażamy na dół i skręcamy od razu w prawo i drugi raz w prawo.

jeśłi chodzi o planowany wypad nad NArew, to szczegóły wyklarują sięz czasem. wstępnie chcemy to zorganizować na przełomie maja i czerwca.
warunki i nasz poprzedni spot można zobaczyć: TUTAJ

proponuję klubowe zawody bilardowe,tak przy okazji,bo kiedyś myśleliśmy o kólkach,ale nic z tego nie wyszło

Cytat:
2005-02-24 07:34:05, Góral pisze:
panowie, bez jaj jeśłi chodzi o najbliższy spot informacyjny to spotykamy się 6 marca o godzinie 12 na parkingu podziemnym galerii bestmall na Powsińskiej. zjeżdażamy na dół i skręcamy od razu w prawo i drugi raz w prawo. jeśłi chodzi o planowany wypad nad NArew, to szczegóły wyklarują sięz czasem. wstępnie chcemy to zorganizować na przełomie maja i czerwca. warunki i nasz poprzedni spot można zobaczyć: TUTAJ

Góral a w jakiej okolicy na dnarwią bo ja niedeleko (15km) mieszkam Narwi

Marcin, zapraszam do wątku: AKCJA NAREW 2005

Witam,
Chętnie bym przyjechal
Niech tylko ktos mi powie czy się zmieszcze do tego parkingu podziemnego(jaka jest tam wysokość parkingu), Moj aktualny samochód zastępczy to VW Bus. Jak wieżdzam do BlueCity to ochrona mnie gania .
Pozdrawiam
PRYMI

piszą 2,05m, ale ja wjeżdżam swoją hajeską, która ma 2m
a gdzie twoja 4?

2,05 to akurat tyle co potrzeba, w bluecity zawadzam o szyldy i mnie ganiaja

No a ja juz wiem ze mnie niestety nie bedzie.. chyba ze bedziecie sie bawic do ok 20...
Mam szkole i niestety musze sie w niej stawic.
Niestety nie dam rady "zwolnic" sie wczesniej.

To trzeba było troszke poietrza z kół upuścić! To byś nie zawadzał. Ja będe napewno, tylko sę ze Stokim umówie!

Stoki też będzie i to nie sam.....

ja też będę.