Rajd Strzeliński od zaplecza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie wróciłem z Rajdu Strzelińskiego Tym razem nie byłem jednak obserwatorem zmagań na oes-ach lecz członkiem ekipy serwisowej Petro Rally Team, która startuje... Fiatem 131 Mnóstwo wrażeń, wspaniała atmosfera i przede wszystkim możliwość obcowania z samochodem moich marzeń i podpatrzenia ciekawych rozwiązań w owej rajdówce, które mam zamiar zaaplikować w mojej drugiej 131 Przy okazji miałem możliwość lekko pomóc w serwisowaniu 190 konnego Reanult Clio Sport, dać do przetestowania moje 131 zawodowym kierowcom (po jeżdzie usłyszałem: "Jeździ bardzo fajnie ale zrób coś na litość boską z tym sprzęgłem i linką gazu ) oraz inne atrakcje. Generalnie mnóstwo śmiechu, dobrej zabawy no i małego zapierdzielanka podczas krótkich przerw serwisowych (generalnie wymiana kół, łatanie nadwozia po małym dzwonie, udrażnianie wentylacji i inne pierdoły)

--TUTAJ-- mała fotorelacja z całej wyprawy i zmagań w strefie serwisowej

bylem, widzialem

Szkoda bo tez chcialem sie wybrac - ale widze ze sie fiacik nieco zmarszczyl na koniec rajdu

chciałem jechac ale zapomniałem

a ja jadac dzisiaj z Łodzi dziwilem sie czemu mijam tyle rajdówek na lawetach widocznie jechały z rajdu

co Kuchar byl Lancerem ?

ja go nie widzialem

to czarne evo

ja na strzelinskim nie bylem bo startowalismy w KObierzycach w ten sam dzien...chyba sie oplacalo bo wykrecilismy drugie miejsce w klasie i miedzy innymi prawie gleeeboki row na dojazdowce

gratki gratki...131 wygląda zajefajnie