Ford-Gorąco polecam

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klik

Prawdziwa reklama Forda...
I tu sie sprawdza przysłowie Ford ch**** wart

Hehe miałem polowac na niego z cyfrakiem bo widuję go średnio raz w tygodniu...

Z jednej strony gratuluję właścicielowi pomysłowości, z drugiej szczerze współczuję. Jednak jeżeli masz stare autko to przynajmniej masz powód żeby mówić że jest awaryjne- bo jest stare

Stare auta nie psują się !!! Co miało się posuć to dawno się popsuło !!! W nich poprostu zuzywają się części !

ja tam już sie wypowiedziałem w wątku omesia vs scorpio

i zdania nie zmienie
nigdy

Hehehehe... Dobre!! Przynajmniej jeden właściciel sprzedający swój samochód jest naprawdę SZCZERY!!

pozdrawiam!!

Żadnych samochodów na F... Fiat, Ford, francuskie...

podobnie oklejona jeździła też kiedyś Kia Carnival bodajże...

Widziałem kiedys Peugeota 307 z podobnymi nalepkami.

Taki bubel może się trafić w dowolnej marce. Nie ma się czym podniecać.

zgadza sie miklo, ale najczesciej trafia sie fordowi...

tak na powaznie to pewien gosciu mial citroena jumpera, ktorego zabrali w ramach gwarancji do serwisu do francji, bo tu nikt sobie nie mogl z nim poradzic...

Można jeździć po różnych markach, ASO, etc.

Ale przecież nie tak dawno w sieci były artykuły o kobiecie, która kupiła SL 500 AMG i więcej czasu spędzała w serwisach i warszatach. Sprawa nawet wylądowała w sądzie...

A kiedyś się mówiło, że Mercedes to taka solidna marka. Wypadki zdarzają się wszystkim.

Gdybym mial problemy z nowym autkiem,bylbym olewany w serwisach i moglby zapomniec o gwarancji,to tez bym sie wkurzyl i zrobil taka reklame na swoim samochodzie calej marce np> ford, trzeba hamow uczyc,ze jak sie wydaje 100tys zl na nowe autko,firmowe,nie zaden korean,to niestety mamo prawo do fachowej obslugi,milego podejscia,wogole do bezawaryjnosci auta, a ile jest przypadkow,ze nowe autko odbieramy z salonu,a okazuje sie,ze bylo juz klepane??? Skandal,tylko u nas w kraju cos sie takiego dzieje.

mario zastanów sie.....jak nazwałeś KOREANY od dorych 2 lat porównawczo biorąc do aut europejskich są lepiej wykonane od np forda . dam np kia sorento. zobacz przetestuj sam . ponadto ludzie ze świata motoryzacji to stwierdzili a nie ja ,czyli ..auto świat''' itd
nie ma co żyć mitem z przed 15 lat że auto z korei to szmelc

fomin - potwierdzam opinie o koreanach - sam lanosem walnąłem ponad 100 000 nire robiąc przy nim dosłownie nic po za przeglądami i wymianą filtrów i oleju.Podobne wrażenia w pracy mają koledzy jeżdzący Hyundaiem i Kia...Reasumując jakość wykonania i trwałość niejednokrotnie przewyższa Europejczyków.

Sorki,tak zucilem z jezyka, Autka trwale,zwracam honor i nie rdzewieja.

Mogę osobiscie potwierdzic awaryjność forda sam mam scorpio 95 rok 2.5 turbo diesel i wiem jak to wygląda : naprawa głowic bo są cztery 100 km i nastepna naprawa głóowić więc się wkurzyłem i scorupa stoi pod blokiem juz prawie rok nie tykana nawet nie chcę na niego partzeć a co dopiero naprawiać dlacze4go kupiłem omę , a dlatego że mój ojciec kiedys miał omę sedana 2.0 z 91 roku i jeżdził nią 6 lat i nie dołożył do niej ani złotówki oprócz oczywiście wymjian eksplotacyjnych
nic się nie działo nie wiem czemu sprzedał i kupił tego złoma przeklętego potem wyjechał i ja zostałem z tym problemem niestety chyba niedługo zasypie go ziemia w środku i posadzę w nim kwiatki przynajmniej będzie ładny ogródek