Kradzież

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Jestem wściekły ponieważ ukradzono mi komórke SONY ERON T630 czy znamcie kogoś kto np. może namierzyć ten aparat czy jakoś tak?? Miał 2 miesiące został kupinony miesiąc temu w salonie IDEI. I miał być to prezent że przejde no następnej klasy a zdałem. Moi rodzice nic o tym nie wiedzą!! Nie wiem jak im to powiedzieć!! A chociaż jak im powiem to będe nocował na dworze!! Może ktoś ma do sptrzedania SONY ERONA T630 (czarnego). Proszę o pomoc!!

[ wiadomość edytowana przez: Grzechu dnia 2005-06-26 12:11:44 ]
[ powód edycji: drobna kosmetyka ]

przykro mi z powodu telefonu, ale nie przesadzaj z tym nocowaniem to tylko telefon..normalna sprawa u nas w kraju

ehhh... Polska :/

powiedz o tym rodzicom jak najszyciej i zgloscie kradziez na policji i potem w salonie. bedziecie musieli zaplacic za nowa karte sim, ale sam telefon zostanie zablokowany(jego IMEI). na policje i do salonu wez ze soba gwarancje i fakture za telefon.

ale jakie są szanse że policja go znajdzie?? chyba 1 do 10000000000.

zadne ? .... jak go se da zablokowac to bedzie tylko na czesci ... nie uzyteczny

to telefon mozna zablokowac?? Przeciez jest kilka sieci w ktorych moze pracowac w Polsce i za granica.

od niedawna mozna

tn piter to juz dawno jest ... tylko od nedawna oglosili to na forum publicznym hujki ... ze tak mozna zlodzieji ukarac .. ale niestety tel sie ne odzyska ...

Cytat:
2005-06-23 22:13:05, Piter20 pisze:
ehhh... Polska :/

śięta prawda ... niestety

Cytat:
2005-06-23 20:57:39, calibra pisze:
Może ktoś ma do sptrzedania SONY ERONA T630 (czarnego).

mam taki, w sumie nie planowałem go sprzedawać ale zbieram na nowe auto więc może sie dogadamy

hehe da sie namieryzc telefon bez porbelmu
tylko sieci tego nie robia

kolega zgubil telefon a mial w Plusie zglosil sie do nich i po 2 dniach meczenia powiedzieli ze ostatni sygnal byl z ulicy XX YY

okazalo sie ze lezal w pracy pod biurkiem heheeh

StyQ
A masz z czarną obudową?? Ile byś chciał za niego??

mam czarną obudowe. reszte info na priv

nie będe zaczynał nowego wątku bo problem ten sam aczkolwiek mi telefon nie zginął

dwa tygodnie temu kupiłem białe kirunki boczne z żarówkami (koszt 15 zł.) widoczne są na zdjęciach
dzisiaj rano odwoziłem dziewczyne do domu i na skrzyżowaniu sie skpnołem jak mi kierunek za szybko mrugał

strata niby nie duża (15 zł.) ale ręce opadają - poprostu strach cokolwiek założyć bo za kilka dni ci ukradną

co za kraj!!!

Cytat:
2005-07-03 10:46:26, StyQ pisze:
co za kraj!!!

To tylko Polska.

to nie koniec braków z poprzedniej nocy

kolega zauważył że mi jeden stop nie świci więc odkręciłem klosz założyłem żarówke bo wypadła i zakłądając klosz skapnąłem się że coś jest nie tak
żarówki są białe (a były pomarańczowe i czerwone) (w drugiej lampie to samo

normalnie SZOOOKKKK!!!
kulturalny złodziej potrzebował tylko kolorowe żarówki - wykręcił je i wkręcił mi białe
a przecież miał już odkręcone klosze i nie wziął ich a nawet przykręcił je z powrotem no założył mi żarówki

żyjemy w kraju niesamowitych zjawisk

Cytat:
2005-07-03 17:42:09, StyQ pisze:
to nie koniec braków z poprzedniej nocy kolega zauważył że mi jeden stop nie świci więc odkręciłem klosz założyłem żarówke bo wypadła i zakłądając klosz skapnąłem się że coś jest nie tak żarówki są białe (a były pomarańczowe i czerwone) (w drugiej lampie to samo normalnie SZOOOKKKK!!! kulturalny złodziej potrzebował tylko kolorowe żarówki - wykręcił je i wkręcił mi białe a przecież miał już odkręcone klosze i nie wziął ich a nawet przykręcił je z powrotem no założył mi żarówki żyjemy w kraju niesamowitych zjawisk

to nie była kradziesz tylko ktoś ci chciał niezły numer wyciąć