Street Xtreme

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nowy magazyn Street Xtreme wreszcie kupiłem chyba jedyną sztukę w Oleśnicy jeśli wy też nie możecie jej kupić to zrobiłem gazetce fotkę jest jakość niezbyt bo fotki mają być małe to sa małe jak by ktoś chciał koniecznie poczytać se, to sie pomyśli

tak na poważnie jest taka sprawa że ludzie z tej gazety pytają się jak podoba sie nam gazeta a że Vesusa niema a on z nimi gadał to trzeba by było im coś odpisać wiec macie gazetę wiec piszcie co o niej myślicie jak dla mnie za cenę 6,5 jest gazetka prefekt

hmm... ja nie widze zdjec mam same czerwone X

juz wiem dlaczego "Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu"

[ wiadomość edytowana przez: smagi dnia 2005-07-09 17:33:37 ]

sory ale przekroczył sie limit CHOLERA

sprawdziłem że fotki powinny wciągu godzinki lub max jeden dzienia chodzić tak to jest jak sie nie ma pożądnego serwera

[ wiadomość edytowana przez: dr_Killer dnia 2005-07-09 17:42:52 ]

Serwer sie już przetkał chyba i fotki chodzą a jeśli jeszcze sie przytka to dam artykulik z tej gazetki na temat zlotu DKT3 klik

ja tam widze zdjęcia
zielona Honda Civic ma super maske

Killer o co chodzi w tym małym artykule "ufo ląduje" ???

Killer gdzie to kupiłeś, bo ja ani w Sycowie, ani w Oleśnicy, ba nawet w kilku punktach we Wrocku tego znaleźć nie mogłem???

Jak na moje nieznające się na tym oko to całkiem fajna gazetka, no i artykuł o Waszym zlocie niezły
Gratuluję

Cytat:
2005-07-09 18:36:21, Maxiu-Punto pisze:
Killer gdzie to kupiłeś, bo ja ani w Sycowie, ani w Oleśnicy, ba nawet w kilku punktach we Wrocku tego znaleźć nie mogłem???

w Oleśnicy w rynku kupiłem ale była tylko jeden

w gazecie jest napisane że nakład to 30.000egz czyli według mnie strasznie mało widać że zaczynają interes i kasy nie mieli na większy start ale za miesiąc pewnie będzie lepiej ważne że jeden egzemplarz jest w klubie

jeszcze poszukam