Pytanie do Oleśniczan o lokalizację... Ważne!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jutro mam się stawić na badania do jakiejś przychodni o nazwie Hipokrates. Pozatym jest to zlokalizowane obok dawnego cechu rzemiosł. Czy to jest ulica Wrocławska obok rynku? Ważne to dla mnie i proszę o pomoc. Na jakiej ulicy jest ta przychodnia?
Z góry dzięki za odpowiedzi.

[ wiadomość edytowana przez: Maxiu-Punto dnia 2005-05-04 11:44:03 ]

Max - najlepiej bedzie jak przejedziesz OLEŚNICE całą
jedziesz w kierunku wrocka
mijając po prawej stacje LPG (KRAK GAZ)
masz krzyżówkę...jedziesz dalej i na następnej skręcasz w lewo...

cały czas prosto (400m) dojeżdzasz do głównej...na wprost masz budynek CECH & HIPOKRTATES (z jego lewej strony APTEKA)
wejscie widać od głównej ...

budynek naprzeciw to SKORPION MORDOWNIA ....a obok to CHEMAR I NEONET , tam parknij_ na pewno trafisz

powodzenia

[ wiadomość edytowana przez: SVERAdesign dnia 2005-05-04 12:27:37 ]

[ wiadomość edytowana przez: SVERAdesign dnia 2005-05-04 12:28:07 ]

Wyjaśnienie pierwsza klasa - już wiem gdzie to jest.
Kurna jechałem tamtędy ze sto razy, ale nie skumałem tej nazwy, ani tego, że jest to były cech. Kurna teraz sam się śmieję z siebie Znaczy się z tej mojej ignorancji
Jeszcze raz wielkie dzięki i pozdrawiam. Trafię na bank. Zostaje mi tylko strach przed igłami

Znów potrzebuję pomocy - zna ktoś dokładnie numerowy rozkład budynków na rynku w Oleśnicy - tzn chodzi mi o to, że szukałem wczesnym rankiem pewnego budynku a adresen Rynek i nie mogę znaleźć numerów między 11 a 19. Pomoże ktoś???

OK odpowiem sam sobie - nr 19 to DT Centrum Market - pewnie ten już nieistniejący. Pod 14 jest przychodnia stomatologiczna, tylko gdzie to