Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
M-U-S-T-A-N-G Miłośnik FSO BMW E32 Kraków | 2004-03-23 01:14:32 Od pewnego czasu sie zastanawiam nad pewna rzecza..a mianowicie..czy da sie wymienic wykladzine..ktora jest wylozona cala podloga w fiacie? czy mozna to jeszcze gdzies kupic? bo moja juz jest brzydka..jesli mozna to kupic jeszcze gdzies to jakie ceny sa takiej wykladziny?? moze na żeraniu gdzies mozna dostac?? pozdroowka Mariusz |
anmimo Miłośnik FSO Wartburg/Wołga/Dacia ... Białystok | 2004-03-23 08:07:33 Wykładzin do DF nowych raczej nie dostaniesz. Są dwa rozwiazania:
1. Poszukac na szrotach od DF uprać i sa jak nowelub 2. Poszukac na szrotach od Poloneza co prawda jest troche zabawy z ułożeniam ale mozesz znalezdz nowesz np 1997 - oczywoscie trzeba tez wyprac!! |
KiLeR Miłośnik FSO CC VK/E-36 318p Kozie Boby Zdrój ;) | 2004-03-23 09:24:13 Krawcowania to bym sie nie podjal - sporo roznych zagiec itp. |
wagner Fiacior 1500 Gdańsk | 2004-03-23 09:45:56 a ja sobie ze wlasnie kupilem wykladzine z metra i bawilem sie w krawcowa, a raczej w walecznego goscia z nozykiem do tapet. ulozylem wykladzine praktycznie idealnie(przynajmnije mam takie skromne zdanie o sobie)
..ale naprawde powiadam wam, meczylem sie z tym nieprzecietnie ale warto bylo. poczatkowo chcialem kupic wykldziny(tylna znalazlem w ilosci bodaj 100sztuk, w dawnym polmozbycie w koszalinie-dzis tam jest motocentrum deawoo, i nie sprzedaja rzczy ktore im zostaly, raczej je oddaja za bezcen, jezeli im cos zostalo po latach Zlotej ery. a bylem tam w piwnicach i maja niezle skarby..poczawszy od foteli, kanap, poprzez ORYGINALNE walki rozrzadu wlasnie na wykladzinach konczywszy) Kupilem dwie wykladziny wyzej wspomniane wykldziny(po oszalamiajacej cenie 1zl!! zl) z nadzieja ze w calym trojmiescie dostane wtedy przod. mylilem sie, zwiedzilem wszystkie sklepy, dawne polmozbyty i nic. wiec kupilem wykladzine z metra i ja docinalem. koniec kropka! |
M-U-S-T-A-N-G Miłośnik FSO BMW E32 Kraków | 2004-03-23 10:50:47 No tak tylko wykladzina oryginalna jest zabezpieczona folia..zeby woda nie przenikala..a przeciez chyba w sklepach nie sprzedaja tak na metry wykladzin z foliami....chcialbym zeby fiacik ladnie wygladal w srodku..co prawda ta wykladzina co mam teraz..nie jest jeszcze zla..ale wiadomo ze ladniej by wygladalo gdybym polozyl nowa..pozdroowka Mariusz |
Nomad Miłośnik FSO Wspomnienie po Gdańsk | 2004-03-23 11:05:42 Z folia może i nie sprzedają (chociaż bym się nie zakładał...) ale na pewno sprzedają impregnowane od spodu....a taka juz wystarczy, żeby woda nie wchodziła dalej... |
anmimo Miłośnik FSO Wartburg/Wołga/Dacia ... Białystok | 2004-03-23 11:10:29 Nie wiem jak w innych miastach ale w Bialymstoku mozna dostac taka wykladzine z takim samym spodem jak w oryginalnych z FSO.
A co ciekawe to wykladziny do FSO robila spoldzielna pracy w Jasionowce pod Bialymstokiem. |
M-U-S-T-A-N-G Miłośnik FSO BMW E32 Kraków | 2004-03-23 12:56:50 A jaka jest cena takiej wykladziny??? pozdroowka Mariusz |
Grzesiek Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2004-03-23 13:02:40 Od 2107 nie polecam,piach wchodzi między kłaki i potem ciężko to odkurzać i wogóle
najlepsza by była gładka,taka z metra,impregnowana od spodu |
PAGAN Wwa | 2004-03-23 16:41:55 jakbys mial taka czarna wykladzine od 2107, to chetnie odkupie. |
Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-03-23 17:27:49
Pokaż...! Masz może jakieś fotki z końcowego efektu? |
kaovietz Miłośnik FSO PF 125p 2.0 KOMBI Bristol UK | 2004-03-23 19:42:26 Ja mam właśnie brązową wykładzinę we Fiacie i mi się ona podoba - tworzy wraz z brązowymi boczkami fajny,"oldfiatowy" klimat
Najohydniejsza jest moim zdaniem szara wykładzina w DF,zaś najładniejsze były te stare,pętelkowe dywany w klasykach i wczesnych MR-ach. |
Mokry Miłośnik FSO Poldzo/VW Gragów | 2004-03-23 19:49:15 No wlasnie Mustanga fiat ma brązowe fotele boczki i kanapę, taki niepowtarzalny oldtimerowy klimat. |
PAGAN Wwa | 2004-03-23 20:27:44 ja mam stara czerwona wykladzine, ktora zeby nie podarta to bym ja spowrotem zlozyl, ale przy pedalach, hm, to ona sie juz rozsypuje w drobny mak. |
M-U-S-T-A-N-G Miłośnik FSO BMW E32 Kraków | 2004-03-23 21:23:14
nie przeszkadza mi kolor..tylko najgorsze ze przez slonce..wyplowial juz lekko kolor..a ja bym chcial zeby bylo ladnie..przepierka..tylko wyczysci..ale to co jest wyblakle..to bedzie dalej..i to jest najgorsze...pozdroowka Mariusz |
herek Fiat 125p Apollo Green Grodzisk | 2004-03-23 23:01:15 z mojej starej w fiacie nic nie zostało więc zakupiłem impregnowaną i tapicer uszył, koszt ok 150zł z robocizną...Szukałem na giełdach itp. na słomczynie krzyczeli 100 za podobno ładną od Plusa, no ale szara...więc koszt nie jest taki straszny...beżowy welur, też znajomy tapicer zapodał na siedzenia i boczki teraz jest extra interior ...okazało się że owy krawiec to daleka rodzina...
Pozdrawiam |
wagner Fiacior 1500 Gdańsk | 2004-03-23 23:17:24 zdjec mojego polozenia wykladzin nie mam, moze cos zrobie w weekend, to pokaze
co do zabezpieczenia przed przemakaniem to zastosowalem taki patent ze... po prostu nowa wykladzine polozylem na stara oryginalna podgumowana, . nie wiem jakie tego beda skutki, ale narazie jest super. |
Race_D Miłośnik FSO FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-03-24 00:58:12
Pracujesz na mase? Jak już się chwalimy to ja mam teraz gołą blachę, ponieważ oryginalna wykładzina była lekko mocno przemoczona i leżała tak podczas ponad dwuletniego postoju autka zanim je kupiłem więc wyjścia nie miałem. Wszystko chyba widać na zdjęciach >> TUTAJ <<. |