Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
rikens82 BMW E34 520 szczecinek | 2005-07-23 22:30:45 W dniu wczorajszym byłem na pierwszym przeglądzie gazu to jest na 1500 km gazownik podpioł moje BINGO S4 pod peceta coś tam po ustawiał sprawdził reszte stwierdził ze wszysko ok podbił ksiązeczke i kazał jechać pojechałe do domu aut zachowywało sie normalnie przejechałem jakieś 5 km .Dzisiaj wstaje rano pale auto na benzynie wszystko ok słysze pyk i auto chodzi na gazie jade sobie jakieś 20 km zajeźdzam pod chate i coś mnie tkneło żeby przełączyć auto na benzyne tak zrobiłem ale auto na benzynce strasznie nie równo pracowało potrafiło zgasnąc na luzie ale tylko na benzynie więc postanowiłem zrobić reset kompa 20 minut podłanczam aku przejeźdzam 25 km na benzynie i wszystko wraca do mormy.Moje pytanie brzmi czy mogło to być związane ze wczorajszą regulacją gazu dodam ze przed rugulacją wszystko było ok a gazownik przestawił mi coś tam zeby auto podczas przełanczania na gaz nie gasło bo czasami potrafiło zgasnąć nie wiem co to mogło być ale wszystko jest narazie ok i oby tak dalej POZDRAWIAM |
rikens82 BMW E34 520 szczecinek | 2005-07-24 15:48:17 to co nikt mi nic nie powie |
VinCe Sympatyk FEFK Audi RS4 B5 Warszawa | 2005-07-24 16:04:02 cierpliwości ..jest niedziela i nie wszyscy siedzą przy komputerach |
WilK Honorowy Członek Klubu Black Magic Prowansja | 2005-07-24 16:10:17 Poczekaj na Toradka. And take it easy |