Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
marcin032 TOYOTA MANIAK E11, E12 Białystok | 2005-08-15 18:38:54 Znając markę Toyota to Avek na pewno jest w porządku autko Tylko czy na pewno warto tutaj musiałbyś sam zadecydować |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2005-08-15 19:42:17 Hmm niby to pierwsze Ave zaraz po Cari więc nie powinno być z nim problemów. Tak myślę. Co do nowych Ave to się nie wypowiadam... |
sterciu T E L E T U B I Ś wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-08-17 22:05:14 ja miałem Ave po liftingu 2.0 D-4 benzynka , silniczek ładnie chodził , spalanie było w zaleznosci od stylu jazdy , jednak im mocniej sie w pedła cisło tym wiecej paliła , inaczej mówiąć z pedałem gazu trzeba było sie obchodzic jak z jajkiem , przez 100kkm nic w tym aucie prawie sie nie psuło oprócz wymian materiałów eksploatacyjnych |
korek47 TOYOTA DRIVER avensis t25 białystok | 2005-08-21 21:48:40 na temat ave 1.6 nic nie powiem ale 1.8 pewnie mało się różni.Jak narazie przejechałem 60kkm i oprucz kłopotów ze sprzęgłem (posty wcześniej)nie miałem problemów.no chyba że tarcze hamulcowe.wichrują się jak diabli,no chyba że bardzo spokojnie jeździszj.Ja musiałem wtopić 600zł w sportowe tarcze żeby normalnie jeżdzić.a co chodzi o komfort jazdy -rewelka,poprostu płynie
pozdrówka |
GoldCorolla TOYOTA DRIVER Toyota Corolla Sochaczew | 2005-08-24 22:07:42 No właśnie o komfort i przestrzeń mi chodzi ,bo o (bez-)awaryjności już się naczytałem ,teraz czekam na taką z roku 2000 bo ta 99 troszkę za dużo najechane miała Dzięki ,jak się jeszcze komuś coś przypomni to niech się wypowie w temacie ,czy będzie duża różnica w komforcie,spalaniu itp w porównaniu do Corolki? |
przemo_z TOYOTA DRIVER Toyota Avensis Świdnica | 2005-08-27 21:49:25 Avensisy z lat 98-00 to porządne auta , ale faktycznie miały pewne niedociągnięcia produkcyjne. Większośc z nich usunięto przy okazji przeglądów gwarancyjnych. Zostały jednak wadliwe tarcze hamulcowe. Są za małe i wykonane z niewłaściwych materiałów. Szybk się przegrzewają i ich skutecznośc jest niska.
Więcej szczegółów na temat tarcz i innych informacji o Ave znajdzesz u mnie na www.toyotaclub.hg.pl |
GoldCorolla TOYOTA DRIVER Toyota Corolla Sochaczew | 2005-08-29 01:24:50 Dzięki Przemo_z super stronka a auta po prostu miód
Wiele się dowiedziałem ,a jak ci się sprawuje AVE na gazie??? |