Żarówki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Witam z rana (11:05)
Cenie sobie jazde jak przed moim autem jest widno i wszystko widze. Czy ktos z forumowiczow (??) wie cos o nowych zarówkach Philips NightGuide?? A moze macie namiary na jakies forum o zarowkach?? Kiedys cos takiego widzialem (takie forum) ale mi gdzie ucieklo. Ogolnie to chce wiedziec ktore lepsze BlueVision czy NighGiude. Teraz jezrze na VisionPlus i powiem ze to raczej padaka- moze ciut lepeij widac- ale nie wiem czy tyle ile pisza w necie.
Czekam na odpowiedzi i z gory dzieki za udzial w dyskusji.

prawdę mówiąc mnie to też interesuje. Jestem w trakcie poszukiwań, ale może już ktoś przerabiał temat?....

Znajomy mi powiedzial ze Blue Vision sa lepsze od Vision
plus- bo ladniej wygladaja i daja lepszy strumien swiatla- bialy i jakby dluzszy. Ale nie widzialem tego- znaczy sie nie jechalem takim autem z takimi swiatlami. Polegam tylko na tym co powiedzial mi- ale czy to prawda czy tylko przechwalka to nie wiem.

Próbowałem już:
-Tungsram+60%-ocena 4-
-Ksenony Lumiko 4
-Philips Vision 3+
ale poszukuję lepszych H4, choć niekoniecznie najtańszych.

Ja w swoim mam H4 100/90W to dopiero jest strumień, a przy drobnej korekcji nie jest uciążliwy dla jadących z przeciwka. Słyszałem że na Allegro chodzą 115/90W ale to już się trochę boję o swoje oprawy żeby mi się nie potopiły. No i chyba nie do końca jest to zgodne z prawem (chyba???)

Cytat:
2005-09-15 11:30:52, R_O_Y pisze:
Ja w swoim mam H4 100/90W to dopiero jest strumień, a przy drobnej korekcji nie jest uciążliwy dla jadących z przeciwka. Słyszałem że na Allegro chodzą 115/90W ale to już się trochę boję o swoje oprawy żeby mi się nie potopiły. No i chyba nie do końca jest to zgodne z prawem (chyba???)

O widzę, że klosze się nie palą Zastanawiałem sie ostatnio czy sobie takich nie wstawić. Nocą na standartowych nie da sie jeździć, większość ludzi ma nie standartowe halogeny a to powoduje, ze niewiele widać na zwykłych światłach.
Ktoś mówił mi, że policja zabiera dowód za h4 100/90.

pozdrawiam.

Qurcze, nie mogę nigdzie znależć rankingu żarówek...
może ktoś już przerabiał temat (mam do wyboru Philipsa power2night 55pln, silver vision 52, Night guide 65, hella blue 42)

nieśmiało podnoszę wątek do góry...

może jednak...ktoś kumuś coś...