A co z dziurą na lampkę ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na allegro pojawiło się coś takiego i zastanawiam się jak się montuje tą białą lampę, ponieważ ja nie mam takiego otworu w drzwiach Montuje się to w blachę, czy jakoś w tapicerkę drzwi ???

ALLEGRO

Pytania jak niżej + gdzie podpiąc tą wtyczkę??? W okablowaniu drzwiowym nie ma wolnej kostki na takie cudo

podpina sie pod oświetlenie kabiny

Cytat:
2005-09-17 00:50:05, DarasBB pisze:
podpina sie pod oświetlenie kabiny

ale niestety w tej zlączce/wtyczce drzwiowej nie ma kabli od oswietlenia kabiny....

Założyłem instalacje pod elektryczne szyby, założyłbym też do oświetlenia.
Gorzej z wierceniem tej dziury na spodzie drzwi; bałbym się, że po jakimś czasie pojawi się korozja.

Naprawdę nikt nie wie?? Czy ma ktoś z Was drzwi przygotowane na taką instalację ?

Też będę wycinał dziury pod takie lampki. Widziałem w scorpio-normalnie klosz wchodzi na zatrzaski w otwór w drzwiach. Dodam, że taki klosz kosztuje 7pln orginalny+trochę dłubania i za 15zeta mamy lampkęgancnówkę, a i tak musimy poprowadzić instalkę.

Cytat:
2005-09-17 16:57:42, DarasBB pisze:
Naprawdę nikt nie wie?? Czy ma ktoś z Was drzwi przygotowane na taką instalację ?

w MK6 Ghia była instalka na 101% i w bardzo nielicznych MK7 produkowanych dla Niemcóf i Fajfoklokóf była ale to też bardzo znikoma ilość.
Otworóf fabrycznych lampek ( białych ) nie ma gdzie w MK7 bo nie przewidziano takiego rozwiaznia.

[ wiadomość edytowana przez: Sinuspi dnia 2005-09-19 17:26:44 ]