Hepl- zawieszenie przednie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy jest możliwe ze mam takie zaawieszenie ze nie mam tuleji dr. stabilizatora i łączników stabilizatora bo mechanik mi dzis powiedział ze są do wymiany ale po fotkach co oglądałem nba forum i w aucie niemam takiego czego prosze o pomoc

essio jest z roku 1993

Musisz mieć stabilizator i łączniki, no chyba że ktoś zdemontował stabilizator

na ale patrzałem i nawet niema gdzie tam przykręcic tego łącznika no i niemam tej rurki którą sie przykręca do tuleji dr. stabilizacyjnego i tez niema gdzie przykręcic

Jeśli reflektujesz to jutro, jak będę pod swoim essim, mogę zrobić ci parę fotek i podesłać...

Moje zdanie to - nie ma takiej możliwości zeby niebyło stabilizatora.
Raczej tego rodzaju samochody wszystkie mają tego rodzaju elementy zawieszenia, tym bardziej po 90r

jakbys zrobił mi te fotki był bym wdzięczny

ja jutro zrobie u siebie te foty i mi powiecie co tym sądzicie

A czy od amorka idzie taki drążek?? czy na amorku jest miejsce, żeby go zamotować??

no własnie niema ani drązka ani niema gdzie go tam zamontowac

Panowie szły w orginale essy i orioniki bez stabilizatora i łączników kilka widziałem np. o ile dobrze pamiętam 1.3i z 91r kolegi Taxi

Cytat:
2005-09-19 19:49:42, Tofik84 pisze:
jakbys zrobił mi te fotki był bym wdzięczny

mowisz i masz

Podczepię się pod Darka. Również widziałem essy bez drążków i tak jak już było pisane te z silnikiem 1,3

A wiec byłem dzis pod autem oglądałem oby dwa koła z przodu i nic ani nima drązka stabilizatora ani gdzie go zamontowac ani tulei drązka niema ani łąhczników stabilizatora i na amorku niema tego ucha zeby zamontowac cosik takiego. Wiec powiedzcie czy jest możliwe ze te łączniki są w innym miejscu czy moze ktos je sciągnoł i czy można tak jezdzic czy poprostu mam wersje która tego nie posiada hellppppppppppppppp

i co o tym sądzicie

no skoro masz 1,3 to mozliwe ze drazka nie masz. mozna z tym jezdzic skoro fabryka go nie dala

ja mam 1,3 z 96 i jest stabilizator...drążki czy łączniki...jest wsdzystko co w aucie być powinno

U mnie nie ma, nie było i nie będzie. Tak fabryka zrobiła i tak widocznie ma być.

A czy napewno mówicie o samochodach ?