Electro world - Warszawa.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Dziś ruszył nowy mega market z elektroniką, "elktro-world" w Warszawie. Ktoś wie jak się tam kształtują ceny odtwarzaczy samochodowych CD/MP3 ? Pytam o takie z niezbyt wygórowanymi cenami. Np tydzień temu w
"Media-markt" ceny takich odtwarzaczy zaczynały się od około 480zł. A jak jest w "electro world"? No a może i "media-markt" obnizyła ceny? Wie ktoś coś?

idz i sprawdz heh podejrzewam ze dzis jest tam najazd ludzi... moze za 2 tygodnie sie wybiore popatrzec co tam maja...

Cytat:
idz i sprawdz heh podejrzewam ze dzis jest tam najazd ludzi... moze za 2 tygodnie sie wybiore popatrzec co tam maja...

Nie bardzo tak mogę sobie pójść, ponieważ jestem z poza Warszawy. Bywam w Wa-wie 2 - razy w miesiącu, a teraz dopiero będę pod koniec miesiąca, a chciałbym się zorientować, w cenach po wejściu na rynek konkurenta "media-markt" ponieważ zamierzam nabyć odtwarzacz CD/mp3 do auta. Więc może jest ktoś z wawy kto mieszka niedaleko i mógłby się zorientować w ofercie odtwarzaczy samochodowych CD/mp3 oferowanych w "electro-world", lub może ktoś już był i wie jak się kształtują ceny to byłbym bardzo wdzięczny i pewnie wielu innych forumowiczów też. Nie chcę wydać 700 czy 800 zł, chodzi mi raczej o te tańsze podstawowe modele, które w "media-markt" zaczynały się od 480zł.
Pozdrawiam.

wstrzymaj sie z tydzien dwa jak opadnie szal na ten electro world. Ja mieszkam nie daleko ale sorry nie mam ochoty isc i sie tam gniesc i przepychac miedzy ludzmi...

No ja wszystko rozumiem, też by mi się nie chciało przepychac łokciami w tłumie. Z zakupem wstrzymam się na pewno jeszcze jakiś czas, do rozpoznania cen czy coś się zmieniło. Jak będę w stolicy to podjadę do tego "electro-worlda" i polukam o co chodzi. Czasem warto się rozejrzeć zanim się wyda pieniądze, bo można nieźle przepłacić.

popatrz jeszcze na allegro

Cytat:
popatrz jeszcze na allegro

Wolałbym raczej sprzęt nowy z gwarancją i pewny.

przeciez i na allegro kupisz nowy sprzet z gwarancja ze wszystkim... Pewny pod jakim wzgledem? Chodzi ci o to ze nowy? Dam ci przyklad z hipermarketow typu media itp. Nie kupuj u nich komputerow monitorow bo wszystko jest ostro przetestowane a potem sprzedawane jako nowe

Jeśli chodzi o sprzęt komputerowy to tylko na Batorego kupuję, żadne media, ani inne markety nie wchodzą w grę. A tu chciałbym mieć pewny sprzęt pod tym względem, że widzę co kupuję w chwili zakupu i mam pewność, że jest nowy. A z allegro różny towar może trafić, nie twierdzę, że musi, ale może mieć wady ukryte, (albo być sprzętem uzywanym) itp. i później będę się woził z gwarancją nie wiadomo gdzie jak coś padnie.

gwarancja powinna obowiazywac w calym kraju. Wiec to zaden problem. Najpierw idz sobie do sklepu obejrzyj pomacja dany model a potem poszukaj na allegro.

Cytat:
Najpierw idz sobie do sklepu obejrzyj pomacja dany model a potem poszukaj na allegro.

No taki sposób to jeszcze dopuszczam.