Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() berek33 Poldi 1.6 GLE+LPG Świdnica i Wrocław | 2005-10-21 09:48:01 Witam,
Szukałem na ten temat w "warto wiedziec" ale konkretnie o moim lub podobnym przypadku nie jest naipsane. Mam pierwszego w historii mojego polda bąbla rdzy na drzwiach ( przednie prawe ) bąbel wielkosci ok 5mm pojawił się jakies poł roku temu i powolutku rosnie. dzosdzedłem do wniosku , ze trzeba by go przed zima zdeaktywować bo pojdzie dalej. mam pytane: Czy wystarczy papierem ściernym zetrzec do gołej blachy i zamalowac lakierem? ( mam probki takie jak lakier do paznokci) czy zanim pomaluje coś na blache nałożyć ?? jakis podkałd lub cos innego?? jezeli tak to jaki ( nazwa ) i koszt ewentualnie Dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam serdeczne |
![]() thaniel Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2005-10-21 16:26:56 A w ktorym miejscu masz bombla ?? przy podszybiu , przy klamce , na dole drzwi ?? a moze gdzie indziej ??
pozdr |
![]() mss Augustów | 2005-10-27 07:07:21 no po wyczyszczeniu dokładnym rdzy , dobrze byłoby szpachlę nałozyć wyrównac pod lakier, potem podkład i potem lakier |
![]() Proiss nasty b!tch Olsztyn | 2005-10-31 19:13:19 naklej naklejke PLke ![]() |