ANTYKOR

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
mam możliwość kupna takiego urządonka jak ANTYKOR. Podobno zapobiega rdzewieniu blachy - a wpolsku by się to przydało! Czy ktoś to ma i czy zdaje to egzamin?

Znajomy z firmy ma cos takiego w poldku od nowosci i bardzo sobie chwali - caro '93 a rdzy jak na razie faktycznie nie widac, tylko ze nie wiem czy to napewno zaleta tego urzadzonka

A moze ktos napisze na czym polega dzialanie tego cuda... Janio, moze Ty sie wypowiesz, chyba masz cos takowego u siebie.

Chetnie bym dorwal schemat do tego

Tu juz troche mowilismy nt temat

czyli nastepny super wynalazek do nabicia kaski pomyslodawca???

hehe Myslalem zeby zanyrzyc poldka po kolei w fosolu pozniej w bitexie po roku piaskowanie i znowu fosol > bitex

nie wiem czy jest to urzadzenie do nabijania kasy, ale kosztuje ono ok. 25zł!! Może jeszcze ktoś o tym słyszał???

25zl?? rust elevator kosztował chyba cos kolo 1000zl doplaty wiec chyba myslimy o czyms innym

hmmmmmmmmmmmmmmmmm

Moze tak jakies dowody ??? TEST tego czegos ?
Np stworzenie warunkow idealnych do rdzy 2 kawalki nie zabezpieczonej blachy "czystej" - z ktorych jeden podpiety do akku jakiegos i tego cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuda
Pare dni i beda dowody ?
Debatowanie co gdzie ile to przesadzacie...

SZCZOTA DRUCIANA FOSOL I WIO !!!!!!!!!!!
A nie na lenia

Jeśli to ma działać to na zdrowej blasze. Jak już masz rdze to żaden cudowny wynalazek nie pomoże. Tylko szlifierka, fosol, minia, i farba.
A te 25 zł przeznacz na piwko, będziesz miał choć fraje że sobie popijesz

Cytat:
2003-03-28 12:19:07, Plush pisze:
Znajomy z firmy ma cos takiego w poldku od nowosci i bardzo sobie chwali - caro '93 a rdzy jak na razie faktycznie nie widac, tylko ze nie wiem czy to napewno zaleta tego urzadzonka

mój też jest `93 i rdza dopiero się pokazała w małych ogniskach (nie licząc tej dziury w drzwiach, ale to wina fabryki, że nie zgrzała poszycia do ramy i zostawiła szczelinę na 0,5 cm)

ja tam w takie cuda nie wierzę

Cytat:
2003-03-29 00:42:20, MAJCHAL pisze:
Jeśli to ma działać to na zdrowej blasze. Jak już masz rdze to żaden cudowny wynalazek nie pomoże. Tylko szlifierka, fosol, minia, i farba.
A te 25 zł przeznacz na piwko, będziesz miał choć fraje że sobie popijesz

To najlepszy sposób na zdrowe blachy,a browarek świetnie się z tym komponuje