Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
TicTac1986 Membre du forum Peugeot 309 GR Łódź | 2006-01-16 15:59:45 Jakies dziwne pukanie odchodzi z mojej strony. Z poczatku wydawalo mi sie ze to kasety na drzwiach ale to nie mozliwe, ktos powiedzial mi ze to moze cos z przednim kolem (nie pamietam dokladnie co) ale jak otworze szybe to nic nie slysze, dlatego zastanawia mnie czy moze to byc cos w drzwiach co po otwarciu szyby blokuje sie i przestaje pukac. Chetnie rozkrecilbym drzwi i zobaczyl co tam sie dzieje ale nie posiadam srubokreta pasujacego do tych srubek. Co radzicie? Probowac z drzwiami czy moze pojechac do mechanika zeby stwierdzil czy to cos z zawieszenim przedniego prawego kola?
P.S. To dzieje sie tylko na wybojach. [ wiadomość edytowana przez: TicTac1986 dnia 2006-01-16 16:00:28 ] |
adasco Membre du forum Roomster & kropek Łódź | 2006-01-16 18:36:19 a otworz drzwi i energicznie nimi pomachaj. pobujaj autem i nasluchuj. Moze zlokalizujesz. I zobacz, czy nie lataja na zawiasach. |
TicTac1986 Membre du forum Peugeot 309 GR Łódź | 2006-01-16 18:40:35 Drzwiami juz telepałem, samochodem traslem, ruszalem na przodzie - dzieje sie to tylko podczas jazdy. Podnioslem go na lewarku ale co ja moge stwierdzic w ten sposob. Potrzeba mi chyba albo kanału gdzies ( tylko ze niekt ze znajomych nie posiada) albo jechac do mechanika.
Wydaje mi sie ze dzwiek ten mozna przyrownac do grzechotki. Prosze pomocy, bo mnie to strasznie dekoncentruje |
adasco Membre du forum Roomster & kropek Łódź | 2006-02-15 16:07:31 grzechotka powiadasz?
przegub, wielowpust poloski - to mi przychodzi na mysl. |