Proszę o pomoc!!! 23001434404 - jaka to skrzynia biegów???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wielka prośba!!!
Potrzebuję jak najszybciej dowiedzieć się jaka sprzynia biegów kryje się pod numerem 23001434404 tz. do jakich modeli zakładana, w jakich rocznikach i z jaka pojemnością. Szukałem w ETK, ale nie mam możliwości wyszukiwania wg numerów części dlatego wchodząc w poszczegolne modele nie znalazłem dokładnie tego samego numeru.

nie ma skrzyni o takim numerze w etk, skad masz ten nr? od kogos czy sam odczytywales ze skrzyni?

Dzięki za odpowiedź. Mam to od gościa, który twierdzi, iż ma na sprzedaż skrzynię z E-36 coupe 98 rok i odczytał ten numer z tej skrzyni. Szukałem długo w ETK również w modelach E-46 i E- 39 ale nie bylo z taką końcówką. Raczej muszę mu podziękować bo kręci.

Cytat:
2005-12-03 22:10:07, Szczota325 pisze:
Dzięki za odpowiedź. Mam to od gościa, który twierdzi, iż ma na sprzedaż skrzynię z E-36 coupe 98 rok i odczytał ten numer z tej skrzyni. Szukałem długo w ETK również w modelach E-46 i E- 39 ale nie bylo z taką końcówką. Raczej muszę mu podziękować bo kręci.

jesli szukasz do swojej 325 a on mowi ze ma z 325 coupe to napewno kreci bo w 98 juz nie bylo 325. chyba ze o inna chodzi...

Gość najpierw informował, że ma z E-39 523 '96, później zrobiła się z tego E-36 323 '98 coupe oczywiście ta sama skrzynia.
Wysłałem jemu dwa zdjęcia skrzyń występujących w E-36, rozpoznał S5D...Z, a według ETK w coupe występuje tylko S5D...G.
Już sam nie wiem bo mam drugiego gościa, który ma na sprzedaż też skrzynię do 2,5 z coupe i jak zobaczyłem jej zdjęcie to też jest ta, której niby nie ma w coupe.