Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DrA eS ... | 2004-10-07 23:16:18 W Gadkach tylko przenosny... 200m dalej radiowoz... mandaciki na poczekaniu
|
ROBERTHO LOB WETERAN 2xV6 K C H | 2004-10-08 00:40:49 jeszcze TUTAJkilka lokalizacji
Pozdr. i do zobaczonka za kilkanaście godz. |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2005-03-15 09:48:12 Na trasie Gliwice -Bytom + 50km na Wrocław jeździ zielony peugot 307 combi (ciemna zieleń -butelkowa) i posiada kamerę lubią podpuszczać podjeżdzają pod tył byś przyśpieszył i już cię mają |
disel Gliwice | 2005-03-15 10:25:19
w centrum gliwic tez sie bawia |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2005-03-15 10:36:18 na takich sqrwieli co podpuszczają jest jedna metoda (by prowo) dać im podjechać pod samą dupę i zrobić im ostrego stopa
ale by im łyso było jakby się w dupę wpasowali jedynka między piotrkowem a częstochową (jadąc od piotrkowa zaraz za radomskiem pierwsza polna przecinka ograniczenie do 70) Najczęściej w niedziele po południu ustawiają przenośny i koszą potężnie. Trzeba pamiętać, że zazwyczaj ustawiają radar na maksymalne wykroczenie (50 +) czyli jak jest 70 to 119 jedziesz ni nic ci nie przychodzi... do mnie przyszło 124 za 400 (ulgowo) i 10 pt. |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2005-03-15 12:53:32 A slyszeliscie o montazu nowych Bramek na 7. To bedzie jazda zolwiowa Bedzie trzeba robic przymusowe postoje miedzy nimi na jakis ...... |
marek281 LOB MEMBER Opel Omegax2 w tym p ... Wrocław | 2005-03-15 13:28:33
..........ja znam inną metodę....puścić ich przodem i niech sobie jadą |
marek281 LOB MEMBER Opel Omegax2 w tym p ... Wrocław | 2005-03-15 13:30:47
..........ja znam inną metodę....puścić ich przodem i niech sobie jadą |
Krzysiu1981 Transport 1,6t cała ... Warszawa | 2005-03-15 14:04:03
a następnym razem będzie takiemu mało że go tylko puściłeś anie zjechałeś do rowu żeby mógł szybciej pojechać...... wg mnie to bardzo zła rada - jak się takim ch....m zaj.....nym nie przytrze nosa od czasu do czasu to się tak rozbestwią że nie da się już normalnie jeździć, pokupują sobie szybkie samochody za przekręconą kasę i myślą że mają drogi na własność jako tor wyścigowy - niech frajerzy grają sobie w Need For Speed a nie ryzykują życiem innych niewinnych ludzi oooo, bo mnie strasznie denerwują...!!!!!!!!!! |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2005-03-15 15:14:05
Dokładnie. A co to przeszkadza.
Malo ? I co zrobi ? Nie przesadzasz kolego ?
I co pewno zajezdzasz droge albo jezdziesz srodkiem ? Wlasnie na takich sie trabi i mruga swiatlami, zawalidrogi....
"Pokupuja sobie darmozjady za zasilki albo kase na czarno (przekrecona kasa? oto chodzilo ?), stare graty i mysla ze sa krolami szos, jada srodkiem drogi jakby byla ich - niech sobie hulajnoga pojezdza a nie blokuja droge innym" Punkt widzenia od punktu siedzenia kolego. Pozdrawiam wszystkich zjezdzajacych i wyprzedzajacych tych co zjezdzaja. Reszty nie pozdrawiam. Vino |
Solltys LOB MEMBER v40 przeddzidzie | 2005-03-15 15:44:53 O CZYM WY GADACIE !?
Flejma się Wam zachciało!? Mowa była zdaje się o policji po cywilnemu wsiadającej na ogon zeby podpuścić, TAK?!. Krzysiu: Nie zajarzyłeś.Przeczytaj jeszcze raz wszystko od początku ze zrozumieniem i nie denerwuj się. Vino: Spokojnie, dałeś się podpuścić i tyle |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2005-03-15 15:58:11
hahaha wiedzialem Marek, że nie odpuścisz. Ale sam przyznasz, że gdyby nie ci "szybcy" to mniej by do budżetu wpływało. Swoją drogą nie wierzę, że swoją 3000 tak przepisowo śmigasz i wszystim ustępujesz pola eeech zresztą Ty akurat nie musisz |
marek281 LOB MEMBER Opel Omegax2 w tym p ... Wrocław | 2005-03-15 18:49:50 prawda taka jest...nie interesuje mnie co wpływa do budżetu nie mam z tego ani jednego procencika...a moja TRÓJECZKA pali dużo więc jeżdze ekonomicznie)krzysiu rzeczywiście nie zatrybił ze chodzi o sqrwieli w białych czapkach..a odnośnie podpuszczania...co byś powiedział kiedy zostałbyś nagrany przez radiowóz(nieoznakowany)który jedzie przez Tobą 230 a Ty za nim...takie tez są procedury...a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia,bo każdy jest człowiekiem albo ludziemszacuneczek |
Krzysiu1981 Transport 1,6t cała ... Warszawa | 2005-03-15 19:25:11 fakt, nie zatrybiłem, o kogo i o co chodzi,
ale całkiem niedawno miałem taką sytuację (nie pierwszą zresztą)że taki spieszący się jegomość zepchnął mnie (droga z piaszczystym poboczem, zaraz obok drzewa) z trasy bo mu się pewnie bardzo spieszyło i bez znaczenia że miałem komplet rodzinki w samochodzie i ledwo wróciłem na drogę, więc musiałem się wygadać i obsmarować co poniektórych bo do nieszczęścia brakowało naprawde niewiele ja też lubie sobie pojeździć bardzo szybko ale jak jest pusto i nie muszę nikogo spychać żeby się zmieścić i uniknąć wypadku, jak ktoś mnie wyprzedza to zjeżdżam jak tylko mogę, sam jak wyprzedzam też jestem wdzięczny jak ktoś mi zjedzie, ale poprostu nie mogę wyrobić jak z naprzeciwka jedzie kupa samochodów, przedmną kupa samochodów, a taki baran miga światłami żebym zjechał na pobocze bo on chce szybciej i tylko tyle, jeśli kogoś uraziłem to znaczy że pewnie tak na codzień albo od czau do czasu robi, a ja tego nie ścierpie, bo właśnie w takiej sytuacji zginął parę ładnych lat temu mój brat i tyle na ten temat odemnie |
Krzysiu1981 Transport 1,6t cała ... Warszawa | 2005-03-15 19:37:14 a tak dla przypomnienia tak wyglądają samochody które zwiedziły drzewo przy większej prędkości
sorki za posty nie na temat |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2005-03-16 12:00:09
to oczywiste. Gdybym to ja nosił białą czapkę to robiłbym podobne numery i miał z tego radochę (3 in 1 czyli wykonuję swoją pracę, spełniam dobry uczynek eliminując zagrożenie oraz zaspokajam swoją podświadomą rządzę przechytrzenia "przeciwnika") sorry wodzu ale jakoś nie widzę Twojej „Trójeczki” na prostym odcinku dwupasmówki jadącej 90km/h ale... wszystko jest możliwe |
marek281 LOB MEMBER Opel Omegax2 w tym p ... Wrocław | 2005-03-16 15:02:00
przy 90 pali mi tylko 8 literków)....jako lobtester zjezdzam Ci z drogi i puszczam Cię jako Weterana przodem..i może nie zaśmiecajmy forum...bo temat był fotoradarowy komunikat i trochę od niego odjechaliśmyjesli masz jakieś pytania bądz spostrzeżenia na temat mojej pracy albo jeśli chcesz o coś zapytać zapraszam na GG 1626307 jeśli bedę umiał odpowiempozdrawiam |
Prowo LOB WETERAN Kura Indian ze wsi (OPO) | 2005-03-16 15:49:09
Jednakowóż nie jest to bez wpływu na ocenę "wydajności" i aktywności - zarówno przełożonych jak i przez przełożonych. A co do ludziów - jak wszędzie. Są tacy i siacy. Jedni ostatnio wlepili mi 2pkt w za 72 we wiosce z drogą szeroką jak autostrada, a inny odpuścił 104 w innej. Temat za szeroki na roztrząsanie. Zawsze będzie konflikt interesów. |