Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Membre du forum Roomster & kropek Łódź | 2005-11-21 21:53:18 Masz chyba na mysli czujnik/wlacznik stopu. Mozliwe, ze padl.... |
arsen Membre du forum PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-11-23 14:42:52 tez mam problem ze stopem swieci mom nonSTOP |
arsen Membre du forum PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-11-24 18:01:26 juz sobie naprawiłem ale okazało sie ze jakis yntelygent załozył poprostu lampy do gory nogami :| |
arsen Membre du forum PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-11-25 08:36:57
`ehehehehe i non toper siwciła mi zarówka od cofania i kierunkowskazu a ze stop ma podwójny wolfram to nie było stopu a i p/mgielne swieciłu non toper bo na tej samej "lini sa" przełozone swiatła jak trzeba i wszystko jest |
adasco Membre du forum Roomster & kropek Łódź | 2005-11-25 09:44:28 kurza noga arsenio... patrzylem na te moje lampy, patrzylem dzis rano - i za cholere nie wiem, jakim cudem mozna to zrobic? Kostki zamienic? toz to kabla nie starczy... Chyba, ze kombi ma inaczej...
a tak BTW - nie ma ktos schematu kontrolki stopow? w volvo 440 widzialem taki uklad: jesli przepali sie zarowka w stopach, na desce zapala sie specjalna kontrolka. Chetnie bym sobie cos takiego zainstalowal. Niedawno jezdzilem tylko z jednym stopem - na gorze. W dolnych obie zarowki byly przepalone i to nie wiem, jak dlugo. Co ciekawe, tylko wlokna stopow. Dowiedzialem sie na przegladzie . No to profilaktycznie wymienilem juz zarowki w calych lampach, a te stare, niepoalone woze jako zapas. Tylko pytanie, co bedzie, jak znow mi sie przepali. |
looqasch Membre du forum 2x Mitsubishi Galant ... .... | 2005-11-25 18:02:58 W Poldku jest coś takiego - wersje daewoo od 95 r chyba - kontrolka w kształcie pedału
Tylko tym steruje mały "procesorek" który jest jednocześnie sterownikiem ogrzewania szyby, wycieraczek, kierunków i awaryjnych. Mam też gdzieś taki bardziej prymitywny schemacik na kontaktronie i cewce nawiniętej na nim tylko mogą być problemy ze znalezieniem |
arsen Membre du forum PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-11-25 19:30:11
no przeciez kombi ma całkiem inne swiatła matołq masz dzielone waskie na błotnikach + te na klapie nie? czy tam całkiem waskie tylko a w sedanie nie sa dzielone i te wkładki plastikowe pasuja lewa na prawo prawa na lewo tyle ze zarówka stop ma podwójny zarnik a zarówka od kierónkowskazów nie pug ma wiele ciekawych rozwiazan ale skrzynke bezpieczników to ma pojebana jak lato z radiem |