Spreżyny, kable WN

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
spręzyny zamówiłem na allegro i okazały się zbyt miekkie - ponoć sportowe z opla kadeta (pomalowane na czerwono, ale co za jedne to diabli wiedzą - jak założyłem to dupą po asfalcie szorowałem prawie - konieczne założenie gum odbojowych) Kable WN kupiłem sam (mam fakturę) w sklepie i okazały się niepotrzebne - pojeździły jeden dzień i objaw nie ustąpił, więc sprzedaję. Jak chcecie zdjęcia piszcie maile : net.man@wp.pl

[ wiadomość edytowana przez: Jacenty dnia 2005-11-28 14:27:16 ]

Cytat:
2005-11-27 18:18:03, Jacenty pisze:
spręzyny zamówiłem na allegro i okazały się zbyt miekkie - ponoć sportowe z opla kadeta (pomalowane na czerwono, ale co za jedne to diabli wiedzą - jak założyłem to dupą po asfalcie szorowałem prawie - konieczne założenie gum odbojowych)

reklama dzwignia handlu

Powiedz że to Ty mi sprzedałeś ten shit ?! (bo nie kapuję)

nie nie..ja ci nic nie sprzedalem ale piszac o sprezynach ze praktycznie nie nadaja sie do jazdy nie zachecasz do kupna..stad moj smiech..bo zadnych gum nikt przy zdrowych zmyslach nie zalozy..temat przedyskutowany byl tutaj swego czasu

Jacenty, wyrażam Ci moje moje uznanie za treść postu, ponieważ opisujesz sprawę jasno i ten kto ewentualnie od Ciebie kupi sprężyny nie może mieć prestensji, że coś mu wcisnąłeś.
Obyśmy wszyscy w ten sposób dokonywali transakcji, szczególnie na tym forum.

Cytat:
piszac o sprezynach ze praktycznie nie nadaja sie do jazdy nie zachecasz do kupna..

Taka była idea, jakby były dobre to bym nie sprzedawał

Cytat:
Jacenty, wyrażam Ci moje moje uznanie za treść postu, ponieważ opisujesz sprawę jasno i ten kto ewentualnie od Ciebie kupi sprężyny nie może mieć prestensji, że coś mu wcisnąłeś.
Obyśmy wszyscy w ten sposób dokonywali transakcji, szczególnie na tym forum.

Dzięki za dobre słowo jak już tu wsiąkniesz to ten klub jest jak rodzina, a jak mógłbym w rodzinie taki shit ożenić Inna rzecz że jak ktos ma kadeta lub astrę to te sprężynki w sam raz ...

Cytat:
2005-11-29 13:08:42, Jacenty pisze:
Inna rzecz że jak ktos ma kadeta lub astrę to te sprężynki w sam raz ...

Dokładnie, jak bym miał Astrę i potrzebował sprężyn to bym je od Ciebie kupił bez wahania