Pomocy osłona tarczy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
panowie gdzie można na śląsku kupic newe osłony tarczy nr kat. 96176932 potrzebuje 2 szt.
Wiem że sa w Hurtownii Daewoo "POLPARTS"w Poznaniu.
Ale oni moga wysłac je do mnie serwiskiem. Cena przesyłki przerośnie koszt osłon. Może ktoś z klubowiczów mieszka w Poznaniu kupi i wysle zwykła przesyłka pocztowa.
Bede niezmiernie wdzięczny.

pozdrawiam
markus

spróbuje cos poszperać.... chodzi Ci o te blachy które są za tarczą? Niektórzy to nazywają kierownicą powietrza (tak jak w zderzaku)

Chodzi o te które są przykrecone do dolnej części zwrotnicy (kolumnu Mc Persona)

a moga być uzywki? czy tylko nowe?

Mogłyby byc uzywki ale nie przedzewiałe. Bo moję sa jak sito.

A propos mozesz miec nowe?

Kolber ma cos.... uzywke.. ale musi obadac co i jak. o cene do niego z zapytaniem... chyba ze sie sam odezwie

ok. czekam na informacje.

witam.. jeżeli nikt nie zdemontował ( czyt Sergiusz np) tych osłon to n1 99% takie mam w tym rozwalonym espero.....

teraz za bardzo nie mam jak sprzwdzić....

ale podejrzewam że na pewno są......

widze ze jesteś z mikołowa wiec na ochojec masz rzut beretem... wiec jakby coś to możemy sie dogadać...

będę w domu jutro gdzieś do 14.30 bo potem wybywam na uczelnie

witam
sprawdz czy masz i podaj namiary do siebie oraz podaj cenę.Chodzi mi o osłony w dobeym stanie.

pozdrawiam
markus

Cytat:
2005-11-30 06:50:18, markus pisze:
witam sprawdz czy masz i podaj namiary do siebie oraz podaj cenę.Chodzi mi o osłony w dobeym stanie. pozdrawiam markus

witam mam.....

ale stanu nie określiłbym na dobry

ponadto zeby to ściągnąć trzeba całe tarcze i zaciski zdemontować...]

a na razie musze mieć ten samochód na kołach.. póki nie sprzedam silnika......

pozdro