Nos-atrapa (między lampami-przód)z espero--jaka cena

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ile może kosztować nowa i uzywana w extra stanie

Nowa: 320-380zł
Używka: 100-200zł.

Wiem bo szukam ładnej używki. Jeżeli masz na sprzedaż to daj znać, może się dogadamy.

kol. Vitex sprzedaje. Biały z anglika. Chce 150 + wysyłka. I taka jest średnia cena używki. 80 zł na szrotach internetowych ale "lekko uszkodzony". Nówka - 0d 200 do 250 + malowanie

Witam, ile by kosztowało malowanie takiej atrapki (zielony metalik) mam na niej parę parchów i nie wiem czy kupić używkę w tym samym kolorze czy malować starą.

ponoc lakiery daewoo nie trzymaly norm..wiec kupisz uzywke niby w tm samym kolorze a widac bedzie roznice za cene takiej uzyki spokojnie pomalujesz swoja

Cytat:
2005-12-01 19:51:30, qbaj pisze:
ponoc lakiery daewoo nie trzymaly norm..wiec kupisz uzywke niby w tm samym kolorze a widac bedzie roznice za cene takiej uzyki spokojnie pomalujesz swoja

Pozwolę sobie się nie zgodzić
Jak wiesz, swego czasu wymieniałem wszystkie części blacharskie z przodu. Lakiernik dobrał kolor całkiem dobrze. Po jakimś czasie musiałem znowu wymienić nosek. Kupiłem używkę z espero z anglii i nie ma żadnej różnicy w kolorze albo cuś. Pasuje idealnie. Cezar świadkiem.

Witam!
Mam do sprzedania nosek nowy za 250 zł
Faktura VAT

Pozdrawiam
Marcin

Cytat:
2005-12-02 08:54:52, Navi pisze:
Pozwolę sobie się nie zgodzić Jak wiesz, swego czasu wymieniałem wszystkie części blacharskie z przodu. Lakiernik dobrał kolor całkiem dobrze. Po jakimś czasie musiałem znowu wymienić nosek. Kupiłem używkę z espero z anglii i nie ma żadnej różnicy w kolorze albo cuś. Pasuje idealnie. Cezar świadkiem.

No ja też widziałem ten nosek i pasuje odealnie
Sam bym sobie takowy sprawił.