Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2005-07-19 18:28:03 Ratunkuuuuuuuuuuuu
Woda leci mi do kabiny przez filtr Czy w tej obudowie nie powinno być jakiegoś odpływu czy coś sorki nie mam czasu szukać w starych postach zalewa mi auto Mam pełną obudowe wody pare litrów chyba |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-07-19 19:41:32 siemka rysiu
ja moge pomóc inaczej zaraz zaleje sie sam . też tak miałem ale jakoś minęło .pozdro.fomin i fominowa |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2005-07-19 20:32:21 Uffffffffffffffff
dałem radę więc demontujemy kratkę nad filtrem pp demontujemy obudowę filtra pp wraz z nim wąż ogrodniczy - woda ciśnienie miejskie - pyszna zabawa w kanalarza odpływy są dwa dostęp w prawym nadkolu ( zaślepka i gumowy odpływ właściwy) Teraz mam problem z osuszeniem |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2005-07-19 21:42:02 Cleber, słyszałem, że alkohol jest higroskopijny, więc może nalać tam spirytusu , |
DrA eS ... | 2005-07-19 22:50:19
po ilosci f wnioskuje, ze wskazana jest w najblizszym czasie walka z dzikiem |
pass Ω B sedan Y25D ... Bydgoszcz | 2005-12-07 21:10:13
Witam! Właśnie też miałem taki sam problem. Woda już usunięta, ale mam pytanie. Na samym dnie obudowy, gdzie zbiera się woda jest taki spory gumowy korek. No właśnie, czy to jest korek, czy zapchana przelotka? Nie mogłem sobie poradzić z wyjęciem tej gumy, a z góry nie widać, czy ma przelot (zapchany), czy nie. Jeśli ma przelot to chciałbtym to jakoś wyczyścić, chociaż na zabawy z wężem ogrodniczym teraz nie ma pogody. Pozdrawiam, Przemek |
KOLIBERk LOB SYMPATYK S63 + G65 Londyn | 2005-12-07 21:42:59 To jest korek.
Wazne jest zeby z tego lejka zwezajacego sie do korka gumowego, ktory tworzy karoseria, usunac wszysklie galezie, kasztany, liscie i zoledzie. Dopiero wtedy powinno sie odetkac ten gumowy korek. Najlepiej woda pod cisnieniem. |