Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
djmaqs bmw e30 coupe zabrze | 2005-10-27 09:47:55 Witam ...mamogromny problem jesli chodzi o naglosnienie w moim bmw ...glownie chodzi mi o bass...autko jest baardzo wytlumione...jestem w posiadaniu wzmacniacza blaupuntk 2100 1*400w 2*100w oraz tuby magnata 600w...oprocz tego 8 glosnikow 4 wysoko i 4 sredniotonowe...calosc napedza sony cdx l400 ...calosc jest fachowo podlaczona co do tego nie ma watpliwosci...problem polega na tym ze nie slychac wogole tuby z bagaznika ...a raczej minimalnie...gdy dam tube z tylu na fotole roznica jest ogromna...a jeszcze wieksza gdy otworze szybe w aucie ..wtedy bass jest o wiele pelniejszy...ogolnie mi wiadomo ze faktycznie bmw jest ciezkim autem do naglosnienia..ale napewno jakos musi sie dac naglosnic to autko...aby dawalo porzadane efekty...zwracam sie do was wszystkich z ogromna [prosba...abyscie pomogli mi skompletowac i naglosnic moje bmw ...oczywiscie za rozsadna cene...przedstawcie mi wasze pomysly..pozdrawiam |
Ania-MaxCarAudio Profesjonalista Audi A3 Bydgoszcz | 2005-12-16 10:34:42
na pewno cos konstruktywnego (ale sie uwzielam co? to dlatego ze mam dzisiaj dobry humor. postaram sie juz nie odzywac) |