Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
GAWEL20 BARYCZKA | 2005-11-27 10:24:01 WITAM CHCIAŁBYM ZMONTOWAĆ ZESTAW CAR AUDIO DO MOJEJ HONDY CIVIC HECBEK MAM OBECNIE RADIO PIONIEER DEH-P77 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72826904 I JAKIEŚ BADZIEWNE SERYJNE GŁOŚNIKI JAKIE GŁOŚNIKI BYŚCIE PORADZILI TAK DO 3000ZŁ ABY TO GRAŁO BARDZO CZYSTO PLUS JAKIEŚ 1500 ZNA ZMACNIACZE I KONDENSATOR ZGÓRY DZIĘKUJE |
GAWEL20 BARYCZKA | 2005-12-01 18:27:48 Wiam nie zależy mi na tym aby było mnie słychac zależy mi na relaksie dla ucha a dokładnie chodzi mi o jakość |
Rookie1984 Car-Audio Golf III Tomaszów Lubelski | 2005-12-05 01:08:36 Hej!!
Jak ja bym chciał miec podobne problemy... ale do rzeczy, 1500 nawzmaki zainteresuj sie na powaznie tymi Rockfordami: - 1 - 2 ...dobre piece którymi spokojnie zasiliz sobie dobry zestaw przedni jak i bardzo wymagajacego suba. Głosniki: - Alpine - Infinity ...do 1500-2000 wybór jest naprawde ogromny więc najlepiej zrobisz jesli udasz sie do jakiegos profesjonalnego zakładu car-Audio i posłuchasz dostepnych zestawów. Suby: - JBL Power, naprawde dobry sub, a w połaczeniu z RF BD 1000 to juz będzie kosmos, nie dośc że mocny do jeszcze idealne kontrolowany, -PolkMOMO, także bardzo dobry głosnik, a i z dwoma takimi BD nie dostanie zadyszki... - Infinity, to tez chojrak... - parka. obydwa sa bardzo dobre z lekkim wskazaniem na JBLa, co GTi to GTi... ...w temacie subów równiez wybrałbym sie do jakichs speców, posłuchał co powiedza a potem poszukał na Allegro, napewno wyjdzie taniej... W tym całym przepychu nie zapomnijmy o tym ze kabelki do takiego sprzetu równiez powinny trzymac fason, a potrafia byc równie drogie jak i same podzespoły... Pozdro. |
Ania-MaxCarAudio Profesjonalista Audi A3 Bydgoszcz | 2005-12-09 19:14:10
Za te pieniądze jesteś w stanie zbudować system audio-wizualny z najwyższej półki. *przód -jedyna możliwa odpowiedź system Vifa 16,5 (http://www.tymphany.com) lepiej nie można, czysta, 100%-owa jakość -pełne wytłumienie drzwi *bagażnik - sub JL Audio - da się wyżej? e-e klasa, której nie trzeba zachwalać - wzmacniacz na pewno Genesis bo nic innego do takiego kompletu nie wypada proponować niczego innego Ciekawa zabudowa (służę projektem) i można być w pełni dumnym z jakości i perfekcji dźwięku w aucie. W razie potrzeby mogę wysłać na maila kilka przykładowych zdjęć z naszych prac pozdr |