Radio LG - proszę o poradę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy któryś z Szacownych Grupowiczów miał już okazję testować
model
odtwarzacza LG LAC-M5500RemCon ?
Jeżeli tak, to proszę o podzielenie się ewentualnym wrażeniami.
Zastanawiam się, czy można to urządzenie zakwalifikować do
kategorii
Medion/Dalco , czy raczej oczekiwać po nim nieco lepszych
parametrów ??
Dla zainteresowanych: parametry odtwarzacza:
http://sklep.avans.pl/product_info.php?cPath=111_278_304&products_id=5460

Z góry dziekuję
Pozdrawiam
::aNDERs::[

witam. odpusc sobie to radio i kup cos alpina lub clariona, ale jak wybierasz clariona to cos starszego bo fajniej graja od tych nowych.

Ok spoko, też mam mieszane uczucia, ale czy miałeś okazję je odsłuchiwać, czy po prostu jesteś uprzedzonu do LG?

wiesz to jest tak alpine zajmuje sie tylko car audio i w tym jest dobry a przynajmniej w odtwarzaczach...na pewno alpine bedzie mialo lepszy dzwiek i bedzie ci sluzylo dluzej natomiast lg produkuje monitory telewizory itd wiec wiesz jak cos jest do wszytskiego to jest do niczego ale wybor nalezy do ciebie ja wyrazilem tylko moje zdanie na ten temat...ja kupilem kiedys tam mini wieze philipsa i jest do bani bo psuje sie. philips ... zajmuje sie roznymi rzeczami gospodarstwa domowego itd itp. ale mam tez normlana wieze technicsa i sluzy mi juz jakies 5 lat i jest bezawaryjna i gra naprawde super.

A co powiesz na to, że Lg robi jedne z lepszych napędów do kompa. Chyba mają jakieś doświadczenie w tym temacie. A jeśli chodzi o jakośc dźwięku to już spory czas siedzą w kinach domowych więc myślę, że i tu powinni sobie poradzić. Ale każdy ma swoje zdanie. Pozdro

ale o czym ty w ogole do mnie rozmawiasz, jakie powiazanie maja kompy z radioodtwarzaczami a jakie kino domowe z jakoscia dzwieku w odtwarzaczu?maja doswiadczeenie w kompach i tyle, a apropo kin domowych to wcale takich dobrych nie maja...ja bym tego nie bral bo to jakis wynalazek.lepiej wziac alpine lub clariona i bedziesz pewny ze wszytsko bedzie ok a jak wezmiesz lg to potem moze sie okazac ze kase wyrzuciles w bloto...

A więc: Napędy są wykorzystywane w radiach do odtwarzania płyt a kina domowe to doświadczenie w budowaniu jakości dżwięku. No dobra a jak Kolego ocenisz KENWOODA KDC-W5031? Będę wdzięczny za odpowiedź/pozdro

mowisz w ogole o roznych od siebie napedach. nie masz co porownywac kina domowego z samochodem bo to w ogole sie jedno z drugim niczym nie wiaze...moje zdanie znasz- alpine clarion to sa radia godne uwagi.

Panowie ta wymiana zdań jest mało budująca

Alpine, Clarion, Pioneer to zdecydowanie najlepsze co może spotkać każde auto, niezależnie od modelu.

Radioodwarzacz LG w aucie to tak jak telefon komórkowy LG w dłoni - całkiem fajnie, ale to nie to samo co ... a już na pewno nie to co ...
Jako car-audio maniak nie polecam.