Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arsen Membre du forum PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-12-28 11:38:40 no własnie jako ze zima to nie mowcie ze sie nie wygłupiacie khy khy khy
e wezcie mi powiedzcie jak sie pugiem robi 360'??? bo 180' to dziecinnie proste a jazda bokliem to juz wogóle m khy khy wczoraj tak powywijałem ze łoj we wszystkich zabawach pomaga mi to ze na tyle mam letnie oponki lekko reczny i juz tancze wczoraj raz jak zawinałem to potem nie wiedziałem w która strane stoje to nie był poslizg "kontrolowany" |
looqasch Membre du forum 2x Mitsubishi Galant ... .... | 2005-12-28 16:10:08 Mój Pug raz wykonał potrójny obrót Ale było to niezamierzone
Naszczęście zaspa była mięciutka |
TicTac1986 Membre du forum Peugeot 309 GR Łódź | 2005-12-28 20:05:00 No ja ze na letnie opony zartowno na tyle jak i przodzie caly czas robie jakies "egzorcyzmy". Dzis zrobilem przy skrecaniu obrocik o jakies 200 stopni poza tym odkrylem ze nie mozna u mnie zaciagac recznego jadac do tylu - chcialem zrobic obrocik jadac tylem ale cos tam jak by sie obilo i zatrymalem sie. Szczerze mowiac to mam dosyc zabawy jadac normalnie przez miasto i nie chce mi sie potem wyglupiac gdzies indziej...byle dojechac do domu nie polecam jazdy na letnich...wyjatkowo jak ma sie prawko jakies 6 miesiecy |
arsen Membre du forum PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-12-29 15:25:34 se wczoraj do tesciów wyjechałem..niby nie daleko.. bo niecałe 120km... ale kierwa jak ruszłem nie padał ten przeklety deszcz.... po drodze padało..5 poslizgów niekontrolowanych 1 przy wyprzedzaniu(jeszcze nie wiedziałem jak slisko bo asfalt był czarny:| ) a najbardziej wkurwił mnie ciagnik juz około 16 było szarówka jade se powoli z 80km/h prosta... nagle przedemna na długosc swiateł przyczepa.. bez swiateł bez odblasków bez niczego a zza zakretu sprzodu sznurek wolno sunacych autek... to ja w hebelki..stawia mnie bokiem i jakde jak nałyzwach to pulsacyjnie... to samo sobie mysle ładnie miałem puga.... ale koło tylne mi złapało pobocza z zmarznietym sniegiem wyprostowało i jak juz przednie koło złapało tej zmarzliny to sie zatrzymałem nie wiem ile od tej przyczepy ale takna moj strach to chyba milimetry
HUHUHA NASZA ZIMA JEST PLUGAWA! |
brak Membre du forum Peugeot 306 Break Olsztyn | 2005-12-29 16:40:30
a szkoda, bo to swietna metoda na zdjecie szczek hamulcowych |
TicTac1986 Membre du forum Peugeot 309 GR Łódź | 2005-12-29 23:22:34 A to nie wiedzialem . Pokierowalem sie tym ze widzialem jak ktos bawil sie na lodzie i robil sobie zawroty jadac tylem i to na 100% w ten sposob ze rozpedzil sie na wstecznym, kieronica, reczny i baczki, albo kieronica, reczny i obrocik...dobrze ze dluzej nie trzymalem tego recznego bo faktycznie moglo cos sie tam stac...a szczeki mam nowe |
arsen Membre du forum PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-12-30 13:52:15
|
arsen Membre du forum PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-12-31 10:18:05 ja mam dzis do smigniecioa 120 km :| z moim ukochanym komputerkiem a sniegu nasypało jak uj i jeszcze ma sypad...Boze chron krola |
arsen Membre du forum PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-01-02 10:32:49 no to co ja nie dojade? ja dojade! i dojechałem co prawda zamiast połtorej godziny jechałem 2 godziny 80 nie przekroczyłem a casami zderzakiem zamiatałem zaspy ale dojechałem |
adasco Membre du forum Roomster & kropek Łódź | 2006-01-02 19:54:44 marudzicie. Jak tylko wywolam i poskanuje foty, to zobaczycie zime
To co widze w Lodzi - to jakies sniezne popierdolki |
arsen Membre du forum PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2006-01-02 22:43:45
|