Hertz Dsk165 czy Jbl GTO 6506!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jestem nowy i mam prośbe mam wytłumione drzwi i panele zastanawiam sie które głośniki lepsze na przód + jaki wzmacniacz do tego (na wzmacniacz mam ok 400 zł)

Z góry dzięki pozdrawiam

czesc rutas widze ze niedaleko mieszkasz hmmm... dziwny masz dylemat poniewaz Hertz kosztuja jakies 250zł a JBL 400zł to sa dwie rozne klasy głośnikow , w cenie do 400zł juz znajdziesz całkiem fajne zestawy... chociazby PowerBass PB-CK6v.2 Chrome, ktory zdobył sporo wyróznien i jest bardzo sympatycznym zestawikiem

A widzisz to nie wiedziałem nie zabardzo sie na tym znam dzieki zastanowie się nad tym może ktoś jeszcze zna jakies dobre głośniki do 400zł-chce kupic na allegro bo taniej.

nie zawsze allegro oznacza taniej

Zastanowie się nad wyborem głośników do 400zł napisalem JBL bo takie ma mój szwagier pod wzmakiem i naprawde fajnie grają. A jaki wzmacniacz np: do JBL co sądzicie o magnat traxx???

polecałbym takie cos...
AUDISON SRx2
Audison to naprawde pozadna marka i sprawdzona spokojnie wystarczy do napedzenia tych dłosniczkow

Dzieki za pomoc. Zapomnialem napisac że wzmak 4 kanałowy bo jeszcze w przyszłości glosniki na tył
Jeszcze raz dzieki.

to moze cos takiego? Co prawda uzywka ale bardzo fajny wzmak Phonocar PH- 545