Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2006-01-13 11:06:26 |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2006-01-13 13:29:29 No dokoladnie.
A8 jest na 42. Prawie dwa razy dalej.... Prowo, i faktycznie dwa razy mniej problemow masz teraz ? |
Prowo LOB WETERAN Kura Indian ze wsi (OPO) | 2006-01-13 13:47:11
To zaliczyłbym w kategorię prawd wirtualnych. Może ew. 1,54 x... |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2006-01-13 15:52:27
Hehe. Ale tak powaznie, to nie jest dwa razy mniej usterek ? |
czacha Omega B EDITION 100 ... WLKP | 2006-01-13 17:34:33 jakis czas temu przegladałem raporty Dektry i ADAC i powiem wam że były znaczne róznice między oceną tego samego modelu przez te dwa rzezszenia. Napewno jest to jakiś wskaźnik awaryjności, ale nie mozna brac tych danych "do serca" |
Vino LOB SYMPATYK M5 Warszawa | 2006-01-14 03:40:14 Biorac pod uwage ilosc usterek i wizyt w warsztacie oraz czestosc wystepowania, mysle ze "serce" mowi prawde.... |
dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2006-01-14 11:25:40 ja sobie tak mysle, ze potencjalny wlasciciel omegi (mowa o 1-szych wlascicielach) jest mniej zasobny (w niemczech) od potencjalnego wlasciciela np podobnej klasy (wielkosc/wyposazenie/stopien "komplikacji" samochodu) mercedesa, bmw, audi, volvo itp. I nieczesto pozwala sobie na hobbistyczna wycieczke do ASO zwienczana stwierdzeniem "sprawdzcie wszystko bez wzgledu na koszty bo cos tam popiskuje a wiadomo w mercedesie nic nie moze popiskiwac". Nie ma sie co dziwic, ze na przegladzie takie auto przewaznie spisuje sie koncertowo (bo inaczej byc nie moze). A ta biedna omega kupiona z potrzeby posiadania taniego duzego auta z natury rzeczy nie ma tak komfortowego zycia i jej wlasciciel ma czesciej w dupie lekkie niedomaganie zawieszenia czy np korozje tlumika.
IMO biorac pod uwage takie roznice w "jakosci" eksploatacji i rzeczywista roznice i ilosci wykrytych usterek mysle sobie ze jest bardzo dobrze. Wezcie jeszcze pod uwage te subtelna roznice w wyposazeniu. Wiekszosc omeg wyjezdzalo z salonu z bardzo wysokim standardem wyposazenia (w przeciwienstwie do mercedesow np) a wiadomo ze wtedy jest wiecej dupereli ktore moga sie popsuc |
kielkac | 2006-01-14 14:56:10 a doszukal sie ktos moze starszych raportow?
chodzi mi o to, jak wypadla kiedys 7-letnia oma A w porownaniu do 7-letniej omy BEEE... |