Pomocyyy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
moze mi ktos cos o glosnikach phonocar 165 mm ktore chce wbic na polke tylnia do fiacika seicento??

ktoś coś tobie o głosnikach phonocar 165mm które chcesz wbic na połke tylna do fiacika seicento...

Sprecyzuj dokladnie o jaki model chodzi i co chcesz wiedziec...

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80057611

LINK

Co chcesz o nich wiedziec?? Bo ktos, cos napewno wie ale wszystkiego nie bedzie chyba pisal wiec precyzyjnie zadaj pytanie. Tak samo nazwa watku...

chce wiedziec czy czy te glosniki sa warte zakupu i czy beda dobrze wspolpracowac z radiem JVC KD-G152

Za ta cene sa warte zakupu. Ale nie spodziewaj sie ze zagra to jak subwoofer jak napisal koles w aukcji. Ja bym dokupil glosniczki wysokotonowe z zwrotnica i pomodzil to na przednie drzwi. Chyba w aukcji jest nawet opcja dokupienia czegos takiego.

Ja rowniez proponowałbym dokupic do tego zwrotnice i wysokotonowki i wsadzic to na przod jest to głosniczek z seri Yline czyli jak dobrze pamietam jest to w tym momencie najtańsza seria phonocara Nie ma co sie spodziewac po tym rewelacji ale napewno zagra lepiej niz sony czy pioneer w tej cenie Ale jezeli to ma byc zamiast subwoofera to jednak odradzam bo szału w basie to to nie zrobi