Załozenie wzmacniacza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No własnie gdzie najlepiej załozyc wzmacniacz do daewoio espero Pod siedzenie czy do bagaznika wzmacniacz Axton C402

Cytat:
2006-02-06 13:52:03, marcin21100 pisze:
No własnie gdzie najlepiej załozyc wzmacniacz do daewoio espero Pod siedzenie czy do bagaznika wzmacniacz Axton C402

Witam

Zdecydowanie do bagażnika!

-ze strony bezpieczeństwa oraz dobrej kondycji fizycznej wzmacniacza mówie NIE montażom pod siedzeniem - wzmacniacz jest narażony na znaczne zniszczenia
-z punktu wizualizacji (a to tez przeciez wazny element) zdecydowane TAK montażom w bagażniku
-z punktu jakosci dźwięku nie robi to absolutnie zadnej roznicy

Pozdrawiam

no ja woziłem rok pod siedzeniem i nie było uszkodzen

Cytat:
2006-02-06 14:19:45, arsen pisze:
no ja woziłem rok pod siedzeniem i nie było uszkodzen

CISZA
Ciebie to nie m co sluchac bo zaraz PINĆ pln-ow skasujesz za rade oparta na doswiadczeniach

Cytat:
2006-02-06 14:23:15, Ania-MaxCarAudio pisze:
CISZA Ciebie to nie m co sluchac bo zaraz PINĆ pln-ow skasujesz za rade oparta na doswiadczeniach

to juz mam planiki na mejliku ??? :*:*:*:*:*:* moja kochaniutka :*

a gdzie PINĆ złotych ?

Cytat:
2006-02-06 14:50:59, Ania-MaxCarAudio pisze:
a gdzie PINĆ złotych ?

tam gdzie plany :| ni ma :| sprawdziłem

"oszukałas mnie dziewczyno wszystko dac ci chciałem..." ale planównie dostałem

na robmy na publicznym forum rodzinnej awantury
sam mowiles, ze mam 3 dni

dzieki wielkie za pomoc mam jescze jedno pytanko czy jak załoze wzmacniacz do góry nogami czy li tak jakbym go podwiesił pod sufitem to sie z nim niz nie stanie??

bedzie tylko gozej ciepło odprowadzał a tak po za tym to chyba nic

bedzie odwrotnie grał... tzn tam gdzie bedzie miał + to zrobi mu sie - a głosniki bedą sie poruszac w druga strone, aha i jak bedziesz sciszał to bedzie sie podgłaszac a jak bedziesz podłaszał to bedzie sie sciszac

oj Robaczki was tu samych zostawic ...
Dobrze ze nie zaczynacie tych wypowiedzi od "a Moon to powiedziala, że... "

Powaznie- Nic sie nie stanie jak bedzie do gory nogami - przynajmniej nie odejdzie bo bedzie nozkami do gory a skorupa w dol

a ja pamietam jak byłem ostatnio w max ałdjo to mowili cos o polaryzacji ze po odwróceniu czegos tam sie dzwiek odwraca:| no i wtedy gra inaczej od tyłu czy cos...moze im o ten wzmacniacz sie rozchodziło....

Cytat:
2006-02-07 11:31:02, arsen pisze:
a ja pamietam jak byłem ostatnio w max ałdjo to mowili cos o polaryzacji ze po odwróceniu czegos tam sie dzwiek odwraca:| no i wtedy gra inaczej od tyłu czy cos...moze im o ten wzmacniacz sie rozchodziło....

Dokladnie!! Tez o tym slyszalem!! Wtedy wszystkie piosenki od tylu leca

Cytat:
2006-02-07 12:04:22, Ali-En pisze:
Dokladnie!! Tez o tym slyszalem!! Wtedy wszystkie piosenki od tylu leca

No bo jak jest dogory nogami to cały prad spływa do kondesatorow i cewek i wtedy zaczyna mu sie krecic w filtrze LP
Dobra nie robmy OT bo mon zaraz przyjdzie i znow bedzie sie podlizywac moderatorom i adminom ze my to takie niedobre i wogole a ona to czacy itp
A tak naprawde to tylko pozory bo to dziecko szatana jest

No prosze szanownych Forumowiczów dzisiaj sie pomeczyłem i zalozyłem wzmacniacz w bagazniku do góry nogami i rozczarowanie piosenki wcale nie leca od tyłu Pozdrawiam

bo odwrotnie głosniki załozyles i to pewnie dlatego

ale wy macie styrane głowy panowie
Vyzn jestes boooooski coz za wnikliwosc i spostrzegawczosc

Cytat:
2006-02-13 15:38:54, Ania-MaxCarAudio pisze:
ale wy macie styrane głowy panowie Vyzn jestes boooooski coz za wnikliwosc i spostrzegawczosc

dziekuje dziekuje