Oceń swoje auto

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panie i Panowie od kilku już tygodni w serwisie MotoNews.pl jest umieszczona ankieta do oceny własnego auta.
Jakoś nie wiele jest narazie ocen aut z FSO dlatego zachęcam do wzięcia udziału w tej ankiecie, i podzielenie się własnymi wrażeniami z użytkowania własnego auta.

Do ankiety można trafić klikając na banerek na górze forum, lub klikając ten link

ja już dawmo oceniłem mojego bolida....zaliczam się do tych nielicznych oceniających......

A ja codziennie zmieniam zdanie poniewaz codziennie mnie czyms zaskakuje i niezawsze pozytywnie

hahhahhaha dobre Izuniu )) Wiesz musze się zastanowić czy aby nie masz racji ???

Ja tez juz dawno wystawilem note

Ale wkurzyla mnie ocena jednego Kolesia ktory wydaje mi sie nie byl obiektywny, a cale auto skwitowal tak cytat: "Trzeba byc swietnym kierowca, zeby ryzykowac jazde takim pojazdem..... smierc w oczach!". Przeczytajcie cala jego ankiete i odpowiedzi, ja wiem ze kazdy ma prawo do wlasnej oceny, ale on przesadzil.
Pozdr, Dominik

[ wiadomość edytowana przez: Dominik dnia 2003-01-09 09:08:50 ]

Cytat:
2003-01-09 08:20:37, izka pisze:
A ja codziennie zmieniam zdanie poniewaz codziennie mnie czyms zaskakuje i niezawsze pozytywnie

Izka, mozesz codziennie edytowac swoja ocene

pozdr.

Cytat:
2003-01-09 08:57:58, Dominik pisze:
Ja tez juz dawno wystawilem note

Ale wkurzyla mnie ocena jednego Kolesia ktory wydaje mi sie nie byl obiektywny, a cale auto skwitowal tak cytat: "Trzeba byc swietnym kierowca, zeby ryzykowac jazde takim pojazdem..... smierc w oczach!". Przeczytajcie cala jego ankiete i odpowiedzi, ja wiem ze kazdy ma prawo do wlasnej oceny, ale on przesadzil.
Pozdr, Dominik

trzeba było mu napisać żeby w związku z powyższym baczniejszą uwagę zwracał na kierowców wszystkich lukrowanych autek zachodnich, bo krajową produkcją sami zawodowcy jeżdżą...

Cytat:
trzeba było mu napisać żeby w związku z powyższym baczniejszą uwagę zwracał na kierowców wszystkich lukrowanych autek zachodnich, bo krajową produkcją sami zawodowcy jeżdżą...

Bardzo dobry tekścior Góral

Mądry Polak po szkodzie? Ach nie!
Polak nowe przysłowie kupi,
że przed szkodą i po szkodzie głupi

Tak, tak, Goral : lukrowane autka - swietnie to okresliles

Najlepiej jak ocenia ktos postronny!!!Ale swojego oddam do oceny dopiero po remoncie...

Ja swojego oceniłem

Cytat:

Pozdr, Dominik

Ta osoba mogła by sie chociaż przedstawić.

Cytat:
2003-01-09 17:05:00, SCHIL pisze:
Cytat:

Pozdr, Dominik

Ta osoba mogła by sie chociaż przedstawić.

Brak jej odwagi po zrobieniu takiej głupoty
Ja swojego oceniłem już dawno

Ja swojego oceniłem a nawet 2 krotnie
I jak pamiętam dostał doś wysokie noty

odnalazłem gościa może on poprosty trafił w jakiś nieudany model bo Opina jest jak każdy ma swoją

A co do określenia że auto jest niebezpieczne zwłaszcza w zimie to sie zgodze ale tylko dla człowieka który kupił prawojazdy za worek ziemniaków. Po ostatnich przejażczkach wiem że jak człowiek nie mysli o tym co robi to sobie naprawde może zrobić krzywde i to nietylko sobie . poprostu jest to troche wyższa szkoła jazdy (niestety) ale jak ktoś potrafi jeżdzić tym autem w 150% zimie to poradzi sobie ze wszystkim bo jak mawiał śp E Fangio " niema złych samochodów są tylko źli kierowcy .."

Niemiał człowiek problemu kupił POLONEZA

[ wiadomość edytowana przez: bodziot dnia 2003-01-09 18:34:17 ]

Cytat:

Spoczko tekst , a swoje autko tez ocenilem.

Oceniłem swoje Kombi jako trzeci. Wyszła mi chyba ocena 3,36.
Troszkie niska gdyż w ogólnym odczuciu jest znacznie wyższa.

Ja moge dodac jedno mój poldi nauczył mnie cierpliwosci i tego ze trzeba o niega dbac bo inaczej wywinie numer w najmniej spodziewanym czasie. Ale tak to jest jak sie kupuje uzywane autka wyłazi wszystko oco niedbał poprzedni kierowca. I tak jest chyba z kazda marka która skonczy 4 lata. Miałam 126p kupe roboty by był bezawaryjny teraz poldi i to samo kumpel kupił audi 10 latek było ok przez 2 miesiace a teraz wyłazi wszystko jakie to autko jest naprawde ocena mojego poldiego zalezy od jego stanu a jego stan odemnie ja starm sie jak moge albo na ile pozwala mi kasa koło sie zamyka

A mnie się udało Poprzednie auto co miałem to w ciągu roku naprawiałem 56 razy. Najbardziej "oryginalna" była chłodnica naprawiona w autoryzowanej stacji obsługi kawałkiem gumy i trzema cybantami. Poldziunio był tak zadbany, że wyglądał jak z fabryki. Mam go od roku, zrobiłem 17 000km i wymieniałem tylko linkę ręcznego i dwa cylinderki ham.

A tak postanowiłem trochę odświerzyć nieco tą sprawę z okazji 700-nej oceny , aut rodem z FSO co prawda jest tylko 65 ale może ktoś się jeszcze skusi opisać obiektywnie swój pojazd.

przypomnę link Oceń swoje auto
a komentarze do ocen można dodawać TUTAJ

Wlasnie oceniłem swoje autko wynik- 4,30