Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | 2003-04-25 20:36:54 hmm proponowalbym moze rozwiazanie jak jest u mojego brata w Tipo. Orginalna wywalil dorobilismy z cienkiej sklejki przywalili uszczelkami przy klapie elegancko pouszczelniali boki i na to dali dosyc taki grubszy material w kolorze tapicerki tj pokrowcow.
nad membranami oczywiscie oslony. Gra super no ale to nie o to w temacie biega. Zaleta jest ze masz polke jak cos przy sprzedarzy orginal wyrywasz tamta i wstawiasz elegancko i nie widac tego z zewnatrz ze masz tam jakies cos co warte jakisz grosz. Tylko u nas byl plus bo przy robieniu pokrowcow koles zrobil tez na te polke wiec koszta byly male. a komponuje sie to elegancko nie ma zadnej wiochy ze deske jakas widac ;] |
MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | 2003-04-25 21:59:57 przy niskich czestotliwosciach moze byc to grubszy material niz oslony akustyczne. tzn mowa o glosnikach tylko basowych ? nawet jak bedzie to z wysokotonowym pasmem to dzwiek bedzie slabszy ale bardziej przyjemny dla ucha. Mozna by powiedziec przepuszczony przez filtr. ale bass bedzie taki sam jak dobrze zdystansujesz material od membarny
|
MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | 2003-04-25 22:02:45 hmm moze przyciemnij szybe z tylu i trojkaciki ? jak bedzie tez oslanieta polka to bedzie tez fajnie. tzn przyciemnienie lekkie nie max czarny i przeslona polki tak jak pisalem.
|
MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | 2003-04-25 22:07:42 ej no dorwij material chodzby wpadajacy w temat i ociemnij szyby ewentualnie i po sprawie. Ryzyko kradziezy zawsze bedzie.
|
MaciekW Miłośnik FSO Fiat Doblo Częstochowa | 2003-04-25 22:25:58 moze byc kwas akustycznie
|
oldmobil kiedys miałem poldka ... Legionowo | 2003-04-26 01:24:32 Kup na szrocie półkę, przymocuj głośniki, ale solidnie. Kup na targu badziewne głośniki z maskownicami za 20 zeta. Naklej na swoje maskownice napisy z badziewia i masz problem z głowy.Tylko pijany desperat rzuci się na jakieś "pentasonik"
Albo zrób porządną połkę, tak jak chłopaki radzili. Ja kiedyś w polderze zrobiłem półkę na której nie było widać ani jednego wkręta, ani głośników przez szyby. Materiałem akustycznym obiłem obie półki. Były identyczne i nie wzbudzały żadnych podejrzeń. A że troszkę się różniły od seryjnych? Taka wersja - exportowa))) Pozdroofka |